Audemars Piguet

Wilt u uw Audemars Piguet horloge verkopen? Onze ervaren taxateur bekijkt gratis en vrijblijvend dit bijzondere Zwitserse horloge. Hierbij beoordelen we het horloge op kwaliteit en conditie. Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u rekenen op hoge inkoopprijzen. Audemars Piguet horloges na jaar 2000 worden uitsluitend ingekocht inclusief originele doos en certificaat voor een uitstekend bod. Met onze cash uitbetaling zorgen we voor een snelle afhandeling. Een bankoeverboeking is ook mogelijk. Meer weten? Loop zonder afspraak binnen bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Audemars Piguet verkopen

De Audemars Piguet is een Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn exclusieve horloges. Samen met andere grote merken zoals Rolex en Cartier behoort Audemars Piguet tot de top 5 beste luxe horlogemerken. De geschiedenis gaat terug tot 1873. Hiermee laat het merk zien dat het uitstekende kwaliteit produceert. Heeft u een klassiek of sportief model in bezit? Zilver Goud Amsterdam is hier altijd in geïnteresseerd. U kunt bij ons terecht voor horloge inkoop van alle modellen van dit horlogemerk.

 

Audemars Piguet Royal Oak

Een van de meest bekende model van Audemars Piguet is de Royal Oak, een iconisch horloge dat in 1972 werd geïntroduceerd. De Royal Oak was het eerste horloge dat gebruikmaakte van staal in plaats van goud voor de kast. Destijds was dit een grote innovatie in de horlogewereld. Vandaag de dag blijft Audemars Piguet bekend staan om zijn unieke en elegante Zwitsers horloges, die worden gemaakt door ervaren vakmensen die hun vak met passie uitoefenen. Het merk biedt een breed scala aan modellen, zodat er voor iedere smaak en stijl een geschikt horloge te vinden is. Welke horloge liefhebben wilt nou geen Audemars Piguet? De Royal Oak met zijn orthogonaal design is een herkenbaar uiterlijk van Audemars Piguet.

 

Audemars Piguet modellen inkoop

Zilver Goud Amsterdam is gespecialiseerd in het inkoppen van horloges van het merk Audermars Piquet. Door de hoge kwaliteit uurwerk is dit een bekende merk onder de horloge fanaten. Bij het verkopen van een Audemars Piguet horloge is het belangrijk om te weten welke model het is. Hieronder geven we een overzicht van enkele van de meest populaire modellen van Audemars Piguet.

 • Royal Oak

  Zoals we eerder al hebben besproken, is de Royal Oak een van de bekendste modellen van Audemars Piguet. Dit icoon van het merk is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Royal Oak Offshore, sinds 1993, die een extra dikkere kast heeft. De banden hebben ook een een stoerder uiterlijk. De Royal Oak Concept, welke voorzien is van innovatieve technologieën zoals een toerenteller en een tourbillon. Dit zijn dan ook de meest geavanceerde en complexe horloges.

 • Jules Audemars

  Dit model is vernoemd naar één van de oprichters van Audemars Piguet, en biedt klassieke horloges met een elegante en tijdloze stijl. De horloges in deze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en uitvoeringen zoals goud, platina en roestvrij staal.

 • Millenary

  Dit model bestaat uit horloges met een unieke, ovale behuizing en een off-centre wijzerplaat, wat deze horloges een opvallend en origineel eigentijdse look geeft. De horloges in deze collectie bestaat sinds 1995 en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn voorzien van complexe uurwerken.

 • Code 11.59

  Dit model is de meest jonge lijn van Audemars Piguet, welke vanaf 2019 wordt geproduceerd. Dit horloge bestaat uit diverse functies met een futuristische en modern design. De horloges zijn voorzien van geavanceerde en complexe uurwerken, en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals leer, nato, goud met verschillende kleuren. Eigenlijk voor ieder wat wils.

Horloge inkoop: gratis taxatie en cash uitbetaling

Audemars Piguet Inkoop AmsterdamWe roepen niet zomaar een prijs voor uw Audemars Piguet horloge. Graag taxeren we eerst dit mooie horloge. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we oog voor detail. Onze taxatie van uw Audemars Piguet is gratis en verplicht u tot niets. Bovendien is het taxeren klaar terwijl u wacht. Na afloop kunnen we u direct een uitstekend bod doen. Heeft u de originele doos en papieren in bezit, neem deze dan alstublieft mee. Alleen zo kunnen we u de hoogste inkoopprijs bieden. Zowel het taxeren als inname van dit horloge doen wij binnen onze beveiligde omgeving. Hiermee bent u verzekerd van een veilige afhandeling. U ontvangt bij ons een cash uitbetaling. Hiermee beschikt u direct over contant geld. Uitbetaling via de bank gaat even zo makkelijk. Neem voor de inkoop altijd uw geldige legitimatie mee. Heeft u oud goud? Voor oud goud inkoop kunt u gelijktijdig bij ons terecht.

 

Vintage Audemars Piguet horloge verkopen

Als u in het bezit bent van een vintage Audemars Piguet horloge en overweegt om dit te verkopen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Er zijn veel redenen waarom u ervoor zou kunnen kiezen om uw horloge bij ons te verkopen. Bij het verkopen van uw Audermars Piquet horloge is het verstandig om uw horloge zo compleet mogelijk aan te leveren. Dit heeft namelijk invloed op de prijs. Denk hierbij ook aan de aankoopbon, certificaat en doos. Zilver Goud Amsterdam biedt een eerlijke en transparante prijs voor uw vintage Audemars Piguet horloge. Wij zijn ervaren horloge-experts en kunnen de waarde van uw horloge snel en nauwkeurig bepalen, zodat u weet wat u kunt verwachten wanneer u uw horloge aan ons verkoopt. Ook voor Hublot inkoop en Breitling inkoop bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres. Wij bieden een snelle en gemakkelijke manier om uw vintage Audemars Piguet horloge te verkopen. U hoeft alleen naar onze winkel te gaan om uw horloge te verkopen. Zo staat u erbij wanneer uw horloge wordt beoordeeld. U hoeft dan niet dagen of zelfs weken af te wachten voordat u uw horloge wordt beoordeeld of terug krijgt. Als u akkoord gaat met ons bod, dan kunnen wij het geld direct naar u overmaken, zodat u snel en gemakkelijk over geld bezit. Omdat Zilver Goud Amsterdam al jaren een begrip is in Amsterdam weet u dat u bij een veilige en betrouwbare partij uw vintage Audemars Piguet horloge verkoopt.

 

Vintage Audemars Piguet horloge verkopen

Zilver Goud Amsterdam begrijpt dat het verkopen van een vintage Audemars Piguet horloge een emotionele aangelegenheid kan zijn. Wij staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en zorgen. Onze ervaren horloge-experts die u graag meer vertellen over de inkoopwaarde van uw horloge en waar u bij ons op een veilige manier kunt verkopen. Wij werken namelijk in een beveiligde inkoopkantoor. Als u ervoor kiest om uw vintage Audemars Piguet horloge bij Zilver Goud Amsterdam te verkopen, kunt u er zeker van zijn dat u een eerlijke en transparante inkoopprijs zult ontvangen voor uw horloge. Wij zullen altijd ons best doen om u een zo hoog mogelijk bod te doen, en wij zullen altijd eerlijk en oprecht zijn in onze beoordeling van uw horloge. Het gaat immers om een exclusieve horloge. Wij zijn een gerenommeerd bedrijf met jarenlange ervaring in het inkopen van luxe horloges, inkoop goud, zilver inkoop en ook sieraden inkoop. Zo weet u dat uw horloge, goud, zilver en sieraden in goede handen is wanneer u het aan ons verkoopt. Hierdoor kunnen wij u gegarandeerd een hoge service bieden.

 

Zonder afspraak Audemars Piguet inkoop

Onze horloge inkoopservice is zonder afspraak bereikbaar voor Audemars Piguet inkoop. Zilver Goud Amsterdam is centraal gevestigd en gemakkelijk te vinden. Zowel met de openbaar vervoer, fiets, scooter of auto. Pakeren kan voor de deur. Op onze contactpagina vindt u de locatie en openingstijden. We vragen altijd naar uw geldige legitimatiebewijs bij de inkoop. Neem deze dan ook gelijktijdig mee. Ook controleren we Audemars Piquet horloges bij Stopheling. Ervaar zelf onze uitstekende service en hoge inkoopprijzen. Als u overweegt om uw vintage Audemars Piguet horloge te verkopen dan nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen. Wij staan tijdens onze openingstijden voor u klaar voor om u te helpen bij het verkopen van uw horloge. Dit gebeurd op een snelle, veilige en zorgeloze manier.

 

Let op bij het verkopen van uw Audemars Piguet horloge!

Audermars Piquet horloges na jaar 2000 worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Audemars Piguet horloge niet door ons ingekocht.

Audemars Piguet inkoop

Scroll naar boven