Maple Leaf Canada

De Maple Leaf Canada wordt sinds 1979 uitgegeven. Binnen de beleggingsmunten was het de eerste munt met een goudgehalte van 24 karaat. Het is dan ook niet zo vreemd dat het nog steeds een van de meest geliefde beleggingsmunten is. Voor de Maple leaf Canada kunt u bij Zilver Goud Amsterdam een hoog bedrag ontvangen. We taxeren vooraf de munt en brengen een bod uit. Voor gouden Maple Leaf inkoop kunt u dus bij ons terecht. Met een cash uitbetaling bent u verzekerd van een snelle afhandeling.

 

Maple Leaf gouden munten inkoop

Gouden Maple Leaf inkoop

De Maple Leaf Canada wordt zowel in zilver als goud uitgegeven. Tot 1983 bedroeg het goudgehalte 99,9% puur goud. Vanaf 1983 is dit omhoog gebracht tot 99,99% puur goud. Het netto goud gewicht bedraagt dan ook 1 Troy ounce. De Maple Leaf Canada is eenvoudig te herkennen. Op de voorzijde staat het nationale embleem van Canada, een esdoorn blad. Op de achterkant vindt u het portret van koningin Elizabeth II.

 

Inkoop Maple Leaf: gratis taxatie en hoogste bod

Zilver Goud Amsterdam hanteert altijd de meest actuele goudkoersen. Vooraf taxeren we eerst de gouden munt. Hierbij kijken we naar echtheid en kwaliteit. Aan de hand hiervan doen we u een uitstekend bod. Gouden munten inkoop is een expertise van Zilver Goud Amsterdam.
Tevreden over ons bod? Binnen een beveiligde omgeving ruilen we de Maple Leaf Canada tegen cash geld. Hiermee verlenen we een snelle en uitstekende service. Wilt u het liever over laten maken, dan is dit uiteraard geen probleem.

 

Kom naar Zilver Goud Amsterdam Maple Leaf Canada gouden munt verkopen

Inkoop Maple Leaf goud

U vindt onze gouden munten inkoop in het hartje van Amsterdam. Hierdoor zijn wij altijd goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Onze openingstijden kunnen wisselen, bekijk deze daarom op onze contactpagina. Afspraak maken voor de verkoop van de Maple Leaf Canada munt? Dat is bij ons niet nodig, tijdens openingstijden bent u altijd welkom.
We vragen u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. We zijn wettelijk verplicht dit te controleren. We zien u voor de verkoop van uw Maple leaf Canada munt graag terug bij Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Maple Leaf inkoop

Scroll naar boven