Maple Leaf Canada

Maple Leaf Canada gouden munt
De Maple Leaf Canada wordt sinds 1979 uitgegeven. Binnen de beleggingsmunten was het de eerste munt met een goudgehalte van 24 karaat. Het is dan ook niet zo vreemd dat het nog steeds een van de meest geliefde beleggingsmunten is. Voor de Maple leaf Canada kunt u bij Zilver Goud Amsterdam een hoog bedrag ontvangen. We taxeren vooraf de munt en brengen een bod uit. Met een cash uitbetaling bent u verzekerd van een snelle afhandeling.

Gouden Maple Leaf inkoopMaple Leaf gouden munten
De Maple Leaf Canada wordt zowel in zilver als goud uitgegeven. Tot 1983 bedroeg het goudgehalte 99,9% puur goud. Vanaf 1983 is dit omhoog gebracht tot 99,99% puur goud. Het netto goud gewicht bedraagt dan ook 1 Troy ounce.
De Maple Leaf Canada is eenvoudig te herkennen. Op de voorzijde staat het nationale embleem van Canada, een esdoorn blad. Op de achterkant vindt u het portret van koningin Elizabeth II.

Inkoop Maple Leaf: gratis taxatie en hoogste bod
Zilver Goud Amsterdam hanteert altijd de meest actuele goudkoersen. Vooraf taxeren we eerst de gouden munt. Hierbij kijken we naar echtheid en kwaliteit. Aan de hand hiervan doen we u een uitstekend bod.
Tevreden over ons bod? Binnen een beveiligde omgeving ruilen we de Maple Leaf Canada tegen cash geld. Hiermee verlenen we een snelle en uitstekende service. Wilt u het liever over laten maken, dan is dit uiteraard geen probleem.

Inkoop Maple Leaf goudKom naar Zilver Goud Amsterdam
U vindt onze gouden munten inkoop in het hartje van Amsterdam. Hierdoor zijn wij altijd goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Onze openingstijden kunnen wisselen, bekijk deze daarom op onze contactpagina. Afspraak maken voor de verkoop van de Maple Leaf Canada munt? Dat is bij ons niet nodig, tijdens openingstijden bent u altijd welkom.
We vragen u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. We zijn wettelijk verplicht dit te controleren. We zien u voor de verkoop van uw Maple leaf Canada munt graag terug bij Zilver Goud Amsterdam.

Gouden Maple Leaf inkoop