Chanel

Chanel horloge inkoop
Het merk Chanel staat bekend om zijn kleding, accessoires en sieraden zoals horloges. Het is een exclusief merk waarvan het Chanel horloge een hoge waarde heeft. We kopen gebruikte gouden- of merkhorloges in. Bij Zilver Goud Amsterdam is het altijd mogelijk om uw horloge gratis te laten taxeren. Na waardebepaling doen we u een uitstekend bod. Met onze cash uitbetaling profiteert u van een snelle afhandeling.

 

Chanel horloge inleveren voor geld
Kent u de waarde van uw Chanel horloge? Zowel dames- als herenhorloges zijn tweedehands soms duizenden euro’s waard. Afhankelijk van de collectie, het ontwerp en de staat bieden we de beste prijs bij een Chanel horloge inkoop. Uw horloge inleveren voor geld vraagt echter een goede taxatie. Alleen zo kunt u de hoogste prijs voor uw uurwerk ontvangen. Onze taxatie is en blijft gratis en duurt slechts enkele minuten. Wacht hier gerust op, we brengen direct een bod uit op het horloge. Heeft u Chanel sieraden? Voor Chanel sieraden inkoop kunt u ook bij ons terecht.

 

Chanel horloge verkopen zonder papieren
Brengt u het horloge inclusief originele doos en papieren, dan ontvangt u het hoogste bod. Is het ook mogelijk om een horloge te verkopen zonder papieren? Ja, Zilver Goud Amsterdam doet hier niet moeilijk over. Wel moet u rekening houden met een lager bod. Toch kunnen we u nog steeds een mooi bedrag voor dit exclusieve horloge geven. Bij inkoop van Chanel horloges vragen we altijd naar uw legitimatiebewijs. Tevens controleren we de aangeboden sieraden op Stopheling.
Wist u dat we u direct contant kunnen uitbetalen? Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op een bankoverschrijving. Ontvangt u het geld liever niet contant, dan maken we het bedrag naar uw bankrekeningnummer over.

 

Inkoop Chanel horlogeTot ziens bij Zilver Goud Amsterdam
Onze centrale ligging is bewust gekozen, zodat we per auto of openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Een afspraak maken voor Chanel horloge inkoop is niet nodig, wel adviseren we om onze locatie en openingstijden via de contactpagina te controleren. Voor inkoop van horloges bent u altijd welkom bij Zilver Goud Amsterdam. Vanaf de A10 is het ongeveer vijf minuten rijden. Met het openbaar vervoer bent u ongeveer nog een minuut lopen van ons vandaag. Heeft u uw Chanel horloge in de P.C. Hoofdstraat gekocht? Wij zijn lopend ongeveer 10 minuten van de P.C. hoofdstraat gevestigd.

 

Let op bij het verkopen van uw Chanel horloge!

Chanel horloges worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Chanel horloge niet door ons ingekocht.

 

Chanel horloge inkoop

Scroll naar boven