Tiffany & Co.

Tiffany & Co. Horloge  inkoop
Het iconische merk Tiffany & Co. maakt naast sieraden ook prachtige horloges. Sinds 1902 maakt het merk luxe sieraden en vandaag de dag is Tiffany & Co. een van de populairste juweliers ter wereld. Wie een Tiffany & Co. horloge koopt, kan deze altijd weer verkopen vanwege de grote vraag naar vintage merksieraden. Bij Zilver Goud Amsterdam hebben wij alle kennis in huis om uw te helpen met de verkoop van uw polshorloge. Bezoek ons vandaag en ontdek hoeveel dit u oplevert. Voor Tiffany & Co. inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Tiffany & Co horloge verkopen

De waarde van uw Tiffany & Co. horloge
De horloges van Tiffany & Co. worden nieuw vanaf een paar duizend euro verkocht. Dit is dan voor een eenvoudig model. Bijzondere modellen kosten eerder vijftien- of twintigduizend euro. Om de inkoopprijs van uw horloge te bepalen kijken we onder andere naar het model, materiaal en de leeftijd. Bovendien is de conditie van uw horloge zeer bepalend voor de inkoopprijs. Tiffany & Co. horloges die goed zijn onderhouden en aangeboden worden in originele doos met bijbehorende documentatie leveren het meest op. Wilt  u weten hoeveel uw Tiffany & Co. horloge vandaag de dag waard is? Kom langs voor een gratis inkooptaxatie. Ook voor Rolex inkoop, Cartier inkoop, Breitling inkoop of Audemars Piguet inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Tiffany verkopen horloge

Altijd een gratis taxatie
Voordat wij uw horloge inkopen, gaat onze inkoopexpert het uurwerk zorgvuldig bekijken en de inkoopwaarde bepalen aan de hand van een aantal aandachtspunten. Dit noemen wij een taxatie. Deze dienst bieden wij geheel gratis aan zodat u weet waar u aan toe bent. Een taxatie voeren wij uit in uw bijzijn en in onze beveiligde winkelruimte. Hierna kunnen wij u direct vertellen hoe hoog het bedrag is dat wij aan u kunnen uitkeren.

 

Bezoek Zilver Goud Amsterdam
De winkel van Zilver Goud Amsterdam is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Zie onze contactpagina voor het adres en kom uw Tiffany & Co. horloge verkopen. Bezoek ons tijdens onze openingsuren zonder afspraak en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen, deze hebben wij altijd nodig om van u in te kunnen kopen.

 

Let op bij het verkopen van uw Tiffany & Co. horloge!

Tiffany & Co. horloges worden door Zilver Goud Amsterdam uitsluitend ingekocht met originele doos en bijbehorende papieren. Heeft u bijvoorbeeld het certificaat niet, dan wordt het Tiffany & Co. horloge niet door ons ingekocht.

Scroll naar boven