Eagle Amerika

De zilveren Eagle Amerika munt werd voor het eerst in 1986 uitgegeven. Het is een one troy ounce munt met een nominale waarde van $1. De werkelijke waarde ligt echter veel hoger. Ontdek wat u voor deze zilveren munt kunt krijgen en laat deze gratis en vrijblijvend door ons taxeren. We brengen een hoog bod uit dat u gewoonweg niet kunt weigeren. We zijn zonder afspraak bereikbaar voor de inkoop van al uw zilveren munten.

 

Zilveren American Eagle inkoopWaarde van de American Eagle zilver

Het gewicht en de zuiverheid zijn gecertificeerd door het munthuis United States Mint. De Amerikaanse zilveren adelaar is zowel in proofversie als een uncirculated munt op de markt gebracht. Provement munten zijn dubbel geslagen en hebben een hoge glans. Daarnaast zijn ze handgepolijst en in een uitstekende staat. Voor deze munten kunt u een veel hogere prijs ontvangen.
U bent vast wel benieuwd naar de waarde van uw Eagle America munt. Kom naar Zilver Goud Amsterdam en laat deze gratis en vrijblijvend taxeren. We kunnen u direct de waarde van uw zilveren American Eagle munten taxeren. Voor zilveren American Eagle inkoop bent u bij ons op het juiste adres.

 

Hoogste bod zilver American Eagle

Zilver wordt wereldwijd goed verhandeld. Hierdoor fluctueert de zilverprijs sterk. Bij de inkoop van zilveren munten houden we altijd rekening met de meest actuele zilverprijs. Voor munten van uitstekende kwaliteit kunnen we zelfs meer bieden. Daarom laat u uw Eagle Amerika door ons taxeren. We staan bekend om onze hoge inkoopprijzen. Profiteer hier direct van en kom met uw zilveren munten naar ons toe. Voor zilver inkoop kunt zonder afspraak gewoon bij ons binnenlopen.

 

Bij Zilver Goud Amsterdam Eagle Amerika zilveren munt verkopen

We werken volgens een eerlijk en transparant protocol. Zo doen we alleen zaken met personen vanaf 18 jaar. We zijn wettelijk verplicht uw identificatie te controleren, neem dan ook zeker uw ID-bewijs mee. We zijn gevestigd in het hartje van Amsterdam en hierdoor zeer goed bereikbaar. Bij de inkoop van zilveren munten ontvangt u van ons een snelle cash uitbetaling. Zien we u binnenkort bij Zilver Goud Amsterdam?

 

zilveren eagle munt inkoop

Scroll naar boven