Goud Inkoop Abcoude

Direct contant geld voor uw oud goud? Bij goud inkoop Abcoude omgeving ontvangt u zowel een snelle service als een eerlijke, hoge prijs voor uw sieraden, munten, zilver- en goudbaren, bestek en andere kostbare items. Van 14-karaat goud ketting tot zilver bestek tot tandgoud dat u meekrijgt van uw tandarts, wij zijn u graag van dienst. Kom gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

Op zoek naar een betrouwbare goud inkoop Abcoude?
Met ruim twintig jaar ervaring in de edelmetaal- en sieradenbranche, helpen wij u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een goud inkoop Abcoude, kunt u daarom vertrouwen op onze ervaring en expertise. Uw oud goud en zilver wordt zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit. Hierna kunnen wij u direct vertellen wat deze waard zijn.

Oud goud verkopen, direct en zonder afspraak vanuit Abcoude
Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Onze vakspecialisten staan tijdens openingstijden voor u klaar. Bovendien is taxatie bij ons helemaal gratis. Dit betekent dat wij voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn en kopen wij deze direct van u in. U bent tot niets verplicht; ons bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat het bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij kunnen uitkeren.

Goud Inkoop AbcoudeGoud inkoop Abcoude: makkelijk, betrouwbaar, snel
Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit Abcoude vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij wettelijk verplicht zijn om elke inkoop te registreren. Om een transactie te voltooien, zullen wij ook vragen naar uw adres. Nadat uw gegevens zijn ingevoerd, betalen wij u gelijk in contanten uit. Indien gewenst kan dit ook via een bankoverboeking. Wij zijn uw goudadres ook als u in Abcoude woont.

Bezoek onze goud inkoop vanuit Abcoude
Uw oud goud, merkhorloge, muntenverzameling en andere objecten wisselt u direct in voor geld bij ons op kantoor. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten kunt laten zien, aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten kunnen wij geen bod doen. Voor merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren, dus mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere voorwerpen, let er wel dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en vergulde objecten worden niet ingekocht.

Hoe bereikt u ons?
Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken vanuit Abcoude, zowel met het openbaar vervoer als wanneer u met de auto komt. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.

Goud inkoop Abcoude

Scroll naar boven