Betrouwbaar Goud Inkoop

Dit zijn wij… al 20 jaar betrouwbaar goud inkoop Amsterdam
U kent ons misschien nog niet, maar wij helpen al ruim twintig jaar onze klanten hun kostbaarheden in te wisselen voor geld. Dagelijks krijgen wij de meest uiteenlopende objecten onder ogen – van gouden sieraden uit een erfenis tot oud zilveren munten tot tandgoud. Onze experts toetsen uw goud en zilver direct in uw bijzijn en betalen u direct uit in contanten.

Betrouwbaar goud inkoopErvaren inkoper van sieraden en merkhorloges
Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u ook terecht om uw merkhorloge te verkopen. Heeft u een horloge van Rolex, Breitling, Omega, Patek Philippe of een ander exclusief merk? Kom langs voor een gratis taxatie. Onze experts zullen uw tweedehands horloge zorgvuldig bekijken en vertellen u hoeveel wij u ervoor kunnen geven. Ook sieraden in het goud en zilver kopen wij graag van u in, deze kunnen van een bekend merk afkomstig zijn of merkloos. Het sieraad dient dan wel van goud of zilver te zijn, dit kunt u herkennen aan een keurteken in het sieraad.

Kenner van antiek zilverwaar en bestek
Naast betrouwbaar goud inkoop en horloge taxatie, kunnen wij u ook helpen met de inkoop van zilver in de vorm van miniaturen of gebruiksvoorwerpen, zoals broodmanden dienbladen en zilver bestek. Staat uw zilverwaar alleen maar stof te vangen? Zonde, want oud zilver levert een mooi bedrag op. Wilt u weten hoeveel wij u in contanten mee kunnen geven? Kom met uw zilver bij ons langs en rekenen wij het direct voor uit.

Goud inkoop betrouwbaarAltijd een eerlijke prijs voor uw zilver en goud
Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u altijd rekenen op betrouwbaar goud inkoop. Wij werken transparant en hanteren eerlijke inkoopprijzen. In onze beveiligde omgeving kunnen wij zorgeloos uw zilver en goud taxeren tegen de actuele inkoopwaarde. Dit houdt in dat wij de goud- en zilverkoersen gedurende de dag in gaten houden zodat u verzekerd bent van de meest actuele taxatiewaarde. Bovendien hoeft u niet te wachten op uitbetaling en krijgt u het bedrag direct mee of via de bank.

Gouden munten inkoop
Heeft u nog gouden munten liggen zoals een gouden tientje? Neem deze dan gerust mee tijdens uw bezoek zodat wij deze voor u kunnen taxeren. Andere gouden munten die wij ook inkopen zijn: Krugerrand, Maple Leaf, Wiener Philharmoniker, American Eagle etc. etc.. Dit is geheel vrijblijvend.

Kom direct en zonder afspraak langs
Betrouwbaar goud inkoop betekent dat wij uw kostbaarheden in een veilige omgeving taxeren. U hoeft geen afspraak hiervoor te maken, wij kunnen u maandag tot en met vrijdag direct helpen in onze inkoopwinkel. Neem altijd een geldig paspoort of Nederlands legitimatiebewijs met u mee. Wij zien u graag binnenkort op ons adres in Amsterdam.

Goud inkoop betrouwbaar Amsterdam