Queen’s Beasts Engeland

Engeland staat bekend om zijn bijzondere beleggings- en verzamelmunten. De Queen’s Beasts Engeland is een munt die uitgegeven wordt door de Royal Mint. Deze is zowel in goud als zilver verkrijgbaar. De zilveren munten hebben een bijzonder ontwerp. Dankzij de hoge waarde en het bijzondere ontwerp kopen we deze munt graag van u over. Laat vrijblijvend de Queen’s Beasts Engeland door ons taxeren.

 

Zilveren Queen’s Beasts Engeland muntstukken

Zilveren Queens Beasts inkoop

De eerste van deze zilveren munten zijn in maart 2016 uitgegeven tot het jaar 2021. Hierop staat de leeuw van Engeland. Latere munten bevatten een afbeelding van de Griffin of Edward III, Red Dragon Of Wales, Unicorn of Scotland of een van de andere bijzondere afbeeldingen. Let op: de zilveren Queen’s Beasts Engeland varieert in gewicht van 2 Troy Ounce/62,4 gram tot 1 kilo gram. Hierdoor kan de waarde sterk verschillen. We taxeren gratis uw zilveren munten, zodat u de exacte waarde ontdekt.

Zilveren Queen’s Beasts inkoop van de volgende gewichten:
-2 Troy Ounce
-10 Troy Ounce
-1 Kilo

Deze munten zijn geslagen in 999,9 puur zilver. De 10 Troy Ounce en 1 Kilo Queen’s Beasts munten komen standaard in een muntcapsule. De 2 Troy Ounce munten zijn vanuit The Royal Mint geleverd in een Tube verpakt per 10 stuks. In een Monsterbox gaan dan 20 Tubes. Zo heeft een Monsterbox van de Queen’s Beasts 200 zilveren munten, of wel 400 Troy Ounce. Dit is gelijk aan 12,44 KG puur zilver.

De 1 kilo zilveren Queen’s Beasts munt is uitsluitend uitgebracht in de Completer variant. Op deze munt staan alle Beasts.

 

Discrete en snelle afhandeling bij inkoop Queen’s Beasts

Tijdens de taxatie van de Queen’s Beasts Engeland kijken we naar gewicht en kwaliteit. Ook kijken we naar de actuele zilverprijs. Zo komt ons bod tot stand, dat in veel gevallen hoger ligt dan bij andere inkopers. Gaat u akkoord met ons bod? Binnen een beveiligde omgeving handelen we de inname van uw zilveren munt zo snel mogelijk af. Hierbij ontvangt u een cash betaling, u loopt met contant geld naar buiten. Vindt u dit niet prettig en laat u het geld liever op uw bankrekening overschrijven? Ook dit is bij ons mogelijk. Zilveren munten inkoop van ook andere landen.

 

Ontdek onze locatie en openingstijden inkoop Queen’s Beasts Engeland zilveren munt

Zilver queens beasts inkoop

Zilver Goud Amsterdam heeft voor een centrale ligging gekozen. U kunt ons zeer gemakkelijk bereiken per auto of openbaar vervoer. Om het u nog gemakkelijker te maken werken wij niet op afspraak. Dit betekent dat u tijdens openingstijden gewoon bij ons binnen kunt lopen. Op onze contactpagina vindt u de locatie en openingstijden. Vergeet bij de verkoop van uw Engeland munt niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. Ontdek zelf de waarde van uw zilveren munten en bezoek Zilver Goud Amsterdam.

 

zilveren Queens Beasts munt inkoop

Scroll naar boven