20 Dollar Liberty Amerika

20 Dollar Liberty Amerika gouden munt
Heeft u gouden Amerikaanse dollars in bezit? De 20 Dollar Liberty Amerika stamt uit de periode 1848 tot 1933. De $10 munt is standaard, de $20 gouden munt wordt ook wel de Double Eagle genoemd. Ontdek de waarde van deze beleggingsmunt en profiteer van onze gratis taxatie. Na acceptatie van ons bod, dat gegarandeerd hoog is, ontvangt u een cash uitbetaling. Alles is bij ons geheel vrijblijvend, maak gerust kennis met onze inkoopservice.

Netto goudgehalte van de Double Eagle
De 20 Dollar Liberty Amerika is duidelijk herkenbaar. Twee van deze munten uit 1933 zijn een van de meest zeldzame gouden munten ter wereld.
De 20 Dollar Liberty Amerika munt heeft een brutogewicht van 33,436 gram. De zuiverheid bedraagt 90% goud. Dit betekent dat de munt uit netto 30,093 gram goud bestaat. Dit brengt met de huidige goudkoers een hoge waarde met zich mee. Verkoop uw 20 Dollar Liberty munt aan ons en ontvang hier de beste prijs voor.

Inkoop 20 Dollar Liberty: gratis taxatie en cash uitbetaling
Kom met uw 20 Dollar Liberty munt naar Zilver Goud Amsterdam. Onze taxatie is niet alleen gratis maar ook klaar terwijl u wacht. Hierna doen we u een uitstekend bod. U kunt ervan op aan dat dit het beste bod van Nederland is. Bent u tevreden over ons bod, dan kunt u de munt aan ons verkopen. We zorgen voor een snelle en veilige afhandeling. Taxatie en inkoop gebeurt binnen een beveiligde omgeving. U ontvangt van ons een directe cash betaling, u hoeft niet te wachten op een bankoverschrijving.

Maak kennis met Zilver Goud Amsterdam
We kopen graag de 20 Dollar Liberty Amerika munt van u over. U hoeft bij ons geen afspraak te maken, ons team staat tijdens openingstijden altijd voor u klaar. Onze centrale ligging is uitstekend bereikbaar. Bekijk vooraf de locatie en openingstijden op onze contactpagina. Breng bij een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam altijd uw legitimatiebewijs mee. We zijn wettelijk verplicht om dit bij inkoop te controleren. We zien u graag terug in onze vestiging in Amsterdam.

Gouden 20 Dollar Liberty inkoop