Koala Australië

Zilveren munten van de Koala Australië worden door de Perth Mint geslagen. De munten van maar liefst 1 kilo zijn zeer geliefd bij verzamelaars en beleggers. Er zijn echter ook munten van 1of een halve troy ounce in omloop. We bieden u de beste inkoopprijs voor de Koala Australië munten. Natuurlijk taxeren we vooraf de zilveren munten. U betaalt helemaal niets voor deze taxatie, wat uw keuze ook is. Maak vrijblijvend kennis met onze uitstekende inkoopservice.

 

Inkoop zilver Koala munten

Zilveren Koala inkoop

Bent u op zoek naar een betrouwbare zilver inkoop voor uw Koala Australië munt? Met meer dan 20 jaar ervaring weten we precies wat de waarde van deze munten is. Vooraf ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende taxatie. Deze taxatie gebeurt binnen een beveiligde omgeving en is klaar terwijl u wacht. We kijken niet alleen naar gewicht maar ook naar kwaliteit en eventuele zeldzaamheid. Dit alles vergelijkende met de meest actuele zilverprijs. Aan de hand hiervan doen we u een bod dat u niet mag missen.

 

We bieden de hoogste inkoopprijzen Koala

Graag ontvangt u de beste prijs voor uw Koala Australië. Voor zilveren Koala inkoop bent u bij ons dan ook op het juiste adres. Dit begrijpen we als geen ander, daarom bieden we de hoogste inkoopprijzen. Zo bent u nooit benadeeld en kunt u vertrouwen op een snelle afhandeling. Bij de inkoop van Koala Australië munten bieden we cash uitbetaling. Bij ons hoeft u nooit lang te wachten op een bankoverschrijving of onnodige papierafhandeling. Wel vragen we naar uw legitimatiebewijs, dit zijn we wettelijk verplicht.

Koala zilver inkoop

De zilveren Koala munt uit Australie is geslagen in de volgende gewichten:
-1 Troy Ounce
-10 Troy Ounce
-1 Kilo
Allemaal in puur zilver.

 

Locatie en openingstijden Zilver Goud Amsterdam om Koala Australië zilveren munt te verkopen

Heeft u een kleine of grote Koala Australië munt in bezit? Voor ons maakt het niets uit, we kopen alle zilveren munten van u over. Loop zonder afspraak vrijblijvend bij ons binnen voor inkoop zilver Koala munten. Onze centrale ligging is zeer goed bereikbaar. Bekijk vooraf de locatie en openingstijden op de contactpagina, zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Ontvang direct de beste prijs voor uw munten en breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam.

 

zilveren Koala Australie munt inkoop

Scroll naar boven