Halve Gulden Nederland

De Halve Gulden van zilver dateert uit de periode 1818 tot 1948. Koning Willem I was de eerste koning der Nederlander die hiertoe opdracht gaf. De nominale waarde was 50 cent. Inmiddels kunt u hier veel meer voor ontvangen. Met name verzamelaars hebben grote interesse in deze munt. Daarom kopen we hem graag van u over. Dit doen we tegen de hoogste inkoopprijzen.

 

Inkoop halve gulden munten

Zilveren Halve gulden inkoop

Zilver Goud Amsterdam heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van inkoop van zilveren munten. De 1/2 Gulden Nederland heeft afhankelijk van het jaartal een zilvergehalte die varieert van 720/1000 tot 945/1000. De munten die tussen 1846 en 1921 zijn geslagen hebben het hoogste zilvergehalte, maar zijn wel kleiner en lichter. Hierdoor is het gewicht aan zilver gelijk. We kunnen u precies vertellen welke Nederlandse zilveren munt u in bezit heeft. Dit doen we middels een gratis en vrijblijvende taxatie. Hierbij maken we gebruik van onze beveiligde omgeving.
De taxatie is klaar terwijl u wacht. Na afloop vertellen we u wat de waarde van de Halve Gulden Nederland is. Ook doen we u een vrijblijvend bod. Voor halve gulden zilver inkoop en andere zilveren munten inkoop bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres.

 

De hoogste inkoopprijzen zilver

Voor de Halve Gulden Nederland richten we ons op de recente zilverkoersen. Hieruit volgt de hoogste inkoopprijs, daar kunt u van op aan. Het maakt niet uit of u deze munt met afbeelding van Koning Willem I, Willem II of Koningin Wilhelmina heeft: voor alle Halve Gulden Nederland munten bieden we de beste prijs. Wilt u deze munt aan ons verkopen? We bieden een snelle cash betaling zonder wachten op een bankoverschrijving.

 

Ons adres en de openingstijden Halve Gulden Nederland zilveren munt verkopen

Zilver 1/2 gulden inkoop

Zilver Goud Amsterdam is gevestigd in het centrale gedeelte van Amsterdam. Hierdoor kunt u ons zeer eenvoudig bereiken. Ons adres en de openingstijden staan op de contactpagina vermeld. Controleert u deze vooraf! Vergeet naast de Halve Gulden Nederland niet uw legitimatiebewijs mee te nemen. We zien u graag bij ons inkoopadres te Amsterdam.

 

zilveren halve gulden munt inkoop

Scroll naar boven