Wiener Philharmoniker Oostenrijk

De Wiener Philharmoniker Oostenrijk munt is de enige Europese puur gouden beleggingsmunt. Het is tevens ook de populairste beleggingsmunt. Bent u de trotse bezitter van deze gouden munt en wilt u deze verkopen? We kopen deze graag van u over. Hierbij bieden we een gratis en vrijblijvende taxatie. Ons bod is altijd gerelateerd aan de actuele goudkoers. Bovendien bieden we ook nog eens de beste prijs voor uw Oostenrijk munt. Wij van Zilver Goud Amsterdam zijn de gouden Wiener Philharmoniker inkoop kantoor.

 

Zo herkent u de gouden Wiener Philharmoniker Oostenrijk

gouden Philharmoniker inkoop

Twijfelt u over de echtheid van uw gouden munten? Deze bijzondere munt is duidelijk herkenbaar. Op de voorzijde vindt u muziekinstrumenten, op de achterzijde het orgel uit de concerthall van Wenen. Deze munt kent een zuiverheid van 999,9 procent goud. Hiermee is deze vergelijkbaar met de Mapple Leaf Canada of de Kangoeroe Australië munt.
We bekijken graag of u de Wiener Philharmoniker Oostenrijk in bezit heeft. Dit doen wij tijdens onze gratis taxatie. Wacht hier gerust op, de taxatie duurt slechts enkele minuten. Met ruim 20 jaar ervaring kijken we met geoefend oog naar uw gouden munten, ook wanneer u andere munten in bezit heeft.

 

Inkoop Wiener Philharmoniker: ontvang een cash uitbetaling

Inkoop gouden Wiener Philharmonic

Hebben wij de Wiener Philharmoniker Oostenrijk munt getaxeerd? Dan ontvangt u van ons een vrijblijvend bod. We kunnen u garanderen dat dit het hoogste bod is dat u kunt krijgen. Deze prachtige gouden beleggingsmunt nemen we graag van u over. Dit doen we binnen een beveiligde omgeving. Voor een snelle afhandeling ontvangt u een directe cash betaling. Ook gouden munten inkoop voor andere munten zoals de Maple Leaf, Krugerrand en de American Buffalo.

 

Uw Wiener Philharmoniker Oostenrijk goud verkopen

U hoeft een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam niet in te plannen. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina. Onze centrale ligging is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Graag wijzen we u op onze wettelijke verplichtingen. Bij de inkoop Wiener Philharmoniker Oostenrijk munt of andere munten controleren we uw legitimatiebewijs. Wilt u de beste prijs voor uw munten ontvangen? Breng dan een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam.

 

Gouden Wiener Philharmoniker inkoop

Scroll naar boven