Zilver Inkoop

Heeft u zilver dat u niet meer gebruikt en graag wilt verkopen? Bij Zilver Goud Amsterdam kun je je zilver verkopen, bijvoorbeeld in de vorm van zilveren sieraden, zilveren baren, zilveren munten, zilver bestek of andere zilveren voorwerpen. U ontvangt van ons de hoogste inkoopprijs en contante betaling of via de bank. Zilver Goud Amsterdam biedt u een eerlijke en vrijblijvende taxatie bij zilver inkoop. Kom direct langs met uw zilveren voorwerpen. Let op dat het object niet verzilverd is. Verzilverde objecten worden namelijk niet ingekocht. Onze deskundige inkopers beoordelen de waarde van uw zilver op basis van diverse factoren, zoals de kwaliteit en de huidige zilverprijs. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over het verkopen van uw oude munten of andere zilveren voorwerpen en ontdek wat uw zilver waard is.

Zilveren producten die mogelijk verkocht kunnen worden bij Zilver Goud AmsterdamOud zilver verkopen

Met oud zilver worden zowel zilveren sieraden, bestek als overige voorwerpen bedoeld. Is het zilveren product beschadigd, dan behoudt het evengoed zijn zilverwaarde. Oud zilver inkoop doen wij namelijk ook. Breng daarom uw oud zilver naar Zilver Goud Amsterdam en ontdek welke prijs wij u bieden. U kunt zo met een verrassend hoog bedrag naar huis gaan. Heeft u op zolder nog een doos liggen met (oude) zilveren sieraden, zilveren munten, zilveren baren of andere voorwerpen die u niet gebruikt? Kom dan uw zilver verkopen bij ons en ontvang direct een eerlijke prijs.

Nederlandse zilveren bestek kunt u herkennen door een leeuwtje of zwaardje op de achterkant. Voor zilver bestek inkoop en ook andere zilveren objecten, kunt u bij ons terecht.

Zilver inkoop: de beste inkoopprijs

De zilverprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de vraag en het aanbod op de zilvermarkt, de economische en politieke situatie in de wereld, en de prestaties van de valuta’s. De prijs van zilver is meestal volatiel en kan snel veranderen als reactie op deze factoren.

De zilverprijs wordt vaak uitgedrukt in ounces of kilo’s en wordt bepaald op basis van de London Bullion Market Association (LBMA) fixings. De LBMA is een organisatie die de belangrijkste spelers op de wereldwijde zilvermarkt vertegenwoordigt en fungeert als de belangrijkste bron voor prijsbepaling en handel in fysiek zilver.

Welk gehalte zilver heeft u? U kunt bij ons terecht voor inkoop van 1e gehalte en 2e gehalte zilver. 1e gehalte zilver heeft een legering van 92,5% zilver. Dit is herkenbaar aan het stempel .925. 2e gehalte zilver bestaat uit 83,5% zilver en is herkenbaar aan het .835 stempel. Voor 1e gehalte zilver ontvangt u een hogere prijs. Toch kunnen we u ook voor het 835 zilver een uitstekende prijs bieden. Breng daarom al uw oud zilver naar Zilver Goud Amsterdam. Ook zilver bestek nemen wij in, zowel beschadigd als onbeschadigd.

Zilverbaar van 1 kg en twee zilveren munten, waarvan een Canadese zilveren muntZilver baren en zilver munten verkopen

Met ruim 20 jaar ervaring bieden we u de hoogste zilver inkoop prijs voor zilverbaren en zilveren munten. In Nederland zijn in het verleden veel zilveren munten geslagen. Deze zilveren munten zijn erg populair onder verzamelaars en beleggers vanwege hun historische waarde en zeldzaamheid. Mocht u daarom nog deze oude zilveren munten hebben, bijvoorbeeld een zilveren dukaat, zilveren rijksdaalders, zilveren guldens, zilveren tientjes of zilveren bullion munten? Dan kunt u uw zilveren munten verkopen bij Zilver Goud Amsterdam voor de hoogste inkoopprijs. U kunt ook direct langskomen bij onze inkoopwinkel . Ook voor overige zilveren munten, zoals Maple Leaf bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast zijn zilveren baren ook een populaire manier om zilver als belegging aan te kopen. Het gewicht van de baren varieert van enkele grammen tot enkele kilo’s en ze zijn verkrijgbaar in verschillende zuiverheidniveaus, zoals 999 puur zilver. Bij Zilver Goud Amsterdam zijn we geïnteresseerd in de aankoop van zilveren baren en bieden we een concurrerende prijs op basis van het gewicht en de zuiverheid van de baren. Of u nu een kleinere hoeveelheid zilveren baren wilt verkopen of een grote partij wilt aanbieden, wij zijn geïnteresseerd in alle soorten zilveren baren. Onze deskundige inkopers zullen uw zilveren baren grondig testen om hun zuiverheid te bepalen en u een eerlijke prijs bieden op basis van de huidige zilverwaarde. Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het verkopen van uw zilveren baren en ontdek hoeveel uw zilver waard kan zijn.

Kortom, u kunt al uw zilveren munten verkopen. Tevens kunt u uw zilveren sieraden verkopen of zilveren baren. Voor alle zilveren voorwerpen kunt u bij ons terecht.

Zilverbaren inkoop, zilveren munten inkoop, oud zilver inkoop, zilveren sieraden, etc. u noemt het maar op en bij ons kunt u ermee terecht. Zilverbaren hebben meestal een opdruk van 999 of 999,9.

Zilveren kettingen die je mogelijk kan verkopen bij Zilver Goud AmsterdamGratis zilver inkoop taxatie en directe betaling

Zilver verkopen gebeurt bij ons binnen een veilige omgeving. We beoordelen de waarde van uw oude zilver, zilverbestek, zilverbaren of zilveren munten, waarbij kwaliteit van belang is.. We vergelijken onze zilver inkoop met de actuele zilverprijs en bieden u een vrijblijvende inkoopprijs. Als u hiermee akkoord gaat, bieden we u contante betaling of betaling via bankoverschrijving.

Breng uw zilveren voorwerpen die u wilt verkopen naar Zilver Goud Amsterdam, centraal gelegen in de Nederlandse hoofdstad. Voor elk zilveren voorwerp bent u welkom, of het nou gaat om zilveren sieraden verkopen of indien u oude munten wilt verkopen. We zijn uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De openingstijden vindt u op de contactpagina. Vergeet niet om uw legitimatie mee te nemen.

zilver inkoop werkwijze

Scroll naar boven