Zilver Verkopen Diemen

Is zolder is net opgeruimd en u vindt zilver. U bent in het bezit van zilver dat u niet meer gebruikt en weet er ook geen raad ermee. Het zilver dat u op zolder heeft gevonden kan u nog geld opleveren. Zilver is net als goud een edelmetaal en is waardevast. Bij ons in onze inkoop kantoor kunt u uw zilver verkopen en wel vlakbij Diemen. Wij zien vanuit Diemen makkelijk te bereiken met de fiets, scooter, auto en ook het openbaar vervoer. Centraal gelegen in Amsterdam kunt u uw zilver aan ons aanbieden. U bent dan ook bij ons op het juiste adres om uw zilver te verkopen. Zilver verkopen vanuit Diemen is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste zilverprijs. Stap op de fiets of kom met de tram vandaag nog bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash of bancaire overboeking. Het zilver van uw zolder is geld waard.

 

Diemen zilver verkopenWaar kunt u zilver verkopen in Diemen?

U woont in Diemen en wilt van uw zilver af. Bij ons zilver inkoop kantoor kunt u uw zilver aanbieden. Wilt u weten waarom (oud) zilver moet verkopen aan ons? Simpel gezegd levert het u geld op. Zilver wordt namelijk na tijd dof doordat het in contact komt met zuurstof. Omdat u het zilver niet meer gebruikt maar wel dient te poetsen om de glans te behouden kan het zijn dat u toch liever van u zilver af wilt. Het verkopen van uw zilver gaat eigenlijk makkelijker dan dat u denkt. Tijdens de openingstijden van ons zilver inkoop kantoor kunt u met u zilver langskomen. Wij kijken dan of het überhaupt zilver en leggen het zilver op een weegschaal. Aan de hand van uw zilver krijgt u van ons een inkoopbod. Kunt u zich vinden in het inkoopbod, dan betalen wij u gelijk uit. Dit kan in cash of via de bankoverboeking. Zo hoeft u niet te wachten op u geld nadat u uw zilver heeft verkocht. Al meer dan 100.000 klanten zijn u voorgegaan in de afgelopen twee decennia. Oud zilver inkoop doen wij eigenlijk dagelijks. Hierdoor kunt u vertrouwen op onze zilver expertise.

 

Zilver Verkopen Kantoor DiemenOud zilver verkopen aan de specialist

Doordat u op deze pagina bent gekomen, bent u waarschijnlijk op zoek naar een zilver specialist. Wij kunnen ons met onze jarenlange ervaring dit wel noemen. In Amsterdam zijn wij namelijk bekent in het opkopen van zilver en andere edelmetalen zoals goud. Dat u niet elke dag uw zilver of goud verkoopt, begrijpen wij heel goed. Bij ons kunt u rekenen op onze expertise en jarenlange ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Bij het verkopen van uw zilver begint altijd met een taxatie. Dit houdt in dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en dit wegen. Hierdoor kunnen wij de waarde van het zilver bepalen. Dit gebeurt direct in uw bijzijn en de taxatie is gratis. Het verplicht u tot niks. Bent u tevreden met onze dienst en wilt u uw zilver verkopen, dit kan direct. U ontvangt dan het geld in contanten of via een bancaire overboeking. Zo hoeft u niet vanuit Diemen nogmaals naar ons toe te komen voor het geld. Ook voor goud verkopen Diemen kunt u bij ons terecht. Gouden voorwerpen vertegenwoordig namelijk ook een geldwaarde. Het inkopen van uw goud kan gelijktijdig met het zilver. Neem daarom ook uw gouden voorwerpen mee die u niet meer gebruikt.

 

Hoe herkent u zilver?

Niet alles wat zilverkleurig is is zilver. In het goud is spreekwoordelijke gezegd, “niet alles wat blinkt is goud”. Het is namelijk van belang wanneer u zilver wilt verkopen dat het object ook echt van massief zilver is.  Zilver kunt u herkennen aan keurtekens. Deze bevinden zich meestal aan de achterkant, onderkant of aan het slotje bij sieraden. Zo een zilver keurteken kan een zwaardje of een leeuwtje zijn. Dit gaat meestal gepaard met 925, wat 1e graads zilver betekent. Of 835, wat 2e graads zilver is. In oudere zilveren voorwerpen zit u meestal “Z1”of “Z2”, dit is respectievelijk het eerste en tweede gehalte zilver. Mochten er geen keuren op zitten, dan kan het zijn dat het object verzilverd is. Verzilverde objecten worden door ons niet ingekocht. Dit omdat er maar een dun laagje zilver op zit. Het id meestal kostbaarder om het eraf te halen dan dat het oplevert. Vanuit huis kunt u ook een kleine test uitvoeren met een magneet. Omdat echt zilver niet magnetisch is, zal deze niet aantrekken tot het magneet. Twijfelt u toch of het echt of  nep zilver is. Neem dan voor de zekerheid het object mee. Onze specialisten zullen uw object inspecteren en u vertellen of het van zilver is. Zilver wordt voor veel dingen gebruikt. Zo zijn er veel zilveren munten, zilver bestek en zilveren miniaturen gemaakt. Voor zilveren munten inkoop en zilveren miniaturen inkoop bent u bij ons ook op het juiste adres. Het maakt voor ons niet uit in welke vorm uw (oud) zilver inlevert. Zolang het van massief zilver is, wordt het door ons ingekocht.

 

In Diemen Zilver VerkopenZilver kopen of  verkopen zonder afspraak

Of u nu zilver wilt kopen of verkopen? Het zilver dat u wilt verkopen moet een keer aangekocht zijn. Het zilver dat u heeft kunt u ook geërfd hebben. Een erfenis verkopen met zilver is bij ons mogelijk. In uw erfenis kan ook natuurlijk goud, luxe sieraden of luxe horloges zitten. Ook voor Rolex verkopen, Tudor verkopen en Audemars Piguet verkopen kunt u bij ons terecht. Neem voor het verkopen van uw luxe horloge de doos, papieren en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op inkoopprijs die wij u kunnen bieden.  U hoeft bij ons geen afspraak te maken om langs te komen. Kom tijdens onze openingstijden en onze inkoopspecialisten staan voor u klaar. Uw (zilveren) objecten worden direct getaxeerd voor de inkoop. Dit is geheel gratis en verplicht u tot niks. Bent u benieuw hoeveel het u kan opleveren? Kom dan geheel vrijblijvend bij ons langs. Voor de inkoop hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig. Neem deze dus ook mee! Wilt u zilver kopen? Ga dan bij onze zilver partner langs. Er is een ruime keuze uit zilveren munten en zilverbaren. 

 

Bezoek ons voor zilver verkopen

Vanuit Diemen zijn wij goed bereikbaar zowel met de fiets, motor, auto of openbaar vervoer. Door onze centrale ligging bent u in minuten bij ons. Voor de deur kunt u uw vervoersmiddel parkeren. Kijk op onze contactpagina voor de route en onze actuele openingstijden. Wij zien u graag tegemoet vanuit Diemen met uw zilver.

 

Zilver verkopen Diemen

Scroll naar boven