Zilver Verkopen Diemen

Bent u in het bezit van zilver dat u niet meer gebruikt en geen raad mee weet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zilver verkopen Diemen is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste prijs. Kom vandaag bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Diemen zilver verkopenWaar kunt u zilver verkopen in Diemen?
Waarom oud zilver verkopen aan ons? Het kiezen voor een ervaren zilverinkoper boven de plaatselijke juwelier heeft als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Uitbetaling gebeurt ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en u kunt gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Uw zilver verkopen gaat makkelijk, snel en betrouwbaar.

Oud zilver verkopen aan de specialist
Dat u niet elke dag uw zilver verkoopt, begrijpen wij heel goed. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit houdt in dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij de zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen.

Wat kunt u bij ons inleveren?
U kunt massief zilver aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. U kunt zilver herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een zwaardje of een leeuw zijn, gepaard met “925” (1e graads zilver), “835”(2e graads zilver) of “Z1”of “Z2””. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit ook thuis testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, maakt ons niet uit. Van baren en munten tot zilver bestek, miniaturen en serviezen.

Zilver verkopen zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze inkoopspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u ter plekke helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u uit te kunnen betalen.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Diemen komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Diemen