Erfenis Verkopen Amsterdam

Een nalatenschap verdelen is nooit een makkelijke opgave. Zeker niet wanneer deze waardevolle sieraden en oud goud bevat. Vaak zijn deze items uit de mode geraakt en zullen nooit meer gedragen worden. Dat neemt uiteraard niet weg dat sieraden uit een erfenis vaak een hoge waarde vertegenwoordigen. Vaak gaat het hier om de zilver of goud waarde. Een sieraden erfenis verdelen is niet makkelijk. Dit omdat er aan veel objecten een emotionele waarde aan zit. Maar niet op alle stukken zit een emotionele waarde. Hierdoor zijn sommige sieraden makkelijk te verkopen dan anderen. Ook kan het zijn dat er meerdere erfgenamen zijn die hetzelfde sieraad wilt hebben. Een erfenis verkopen met gouden sieraden is dan ook vaak moeilijker dan dat men denkt.

 

Een erfenis verkopen in Amsterdam

In de meeste gevallen is het de bedoeling dat de erfenis verdeeld wordt over meerdere erfgenamen. Dan is een erfenis verkopen vaak de beste optie om alle betrokkenen van hun aandeel te voorzien. Zo krijg u een duidelijk overzicht van de geldwaarde van de erfenis. Het verdelen van een geldbedrag wat bij het verkopen van alle sieraden het makkelijkste.

 

Goud uit een erfenis verkopen Amsterdam, waar doet u dat?

erfenis verkopen AmsterdamBij Zilver Goud Amsterdam helpen wij regelmatig klanten die goud of zilver uit een erfenis hebben verkregen. Vaak hebben deze klanten geen idee hoeveel dit gaat opleveren en zijn zij blij verrast wanneer wij de waarde ervan kunnen taxeren. Onze experts bekijken alle meegenomen objecten zorgvuldig en toetsen uw goud, zilver en ander edelmetaal op echtheid en kwaliteit. Twijfelt u of het goud is, neem het object voor de zekerheid mee zodat wij het voor u kunnen controleren.

 

Erfenis verkopen Amsterdam: direct geld voor uw goud

Wij begrijpen dat u graag verder wilt met het regelen van alle zaken. Daarom ontvangt u bij ons directe uitbetaling voor de items die wij van u inkopen. In de meeste gevallen kan dit contant aan u worden meegegeven. Wanneer het uit te betalen bedrag hoog is, of wanneer u het geld liever op uw rekening wenst te ontvangen, dan betalen wij u per bank uit. Voor de inkoop van uw erfenis en uitbetaling hebben wij altijd een geldige legitimatiebewijs van u nodig. Dus vergeet niet uw paspoort of Nederlandse rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning mee te nemen.

 

Altijd eerlijke hoge prijzen

Verkoop erfenis goud

Goud en zilver wordt altijd ingekocht aan de hand van de meest recente edelmetaalkoersen. Zo bent u verzekerd van de meest actuele inkoopprijs. Het bedrag die wij bieden voor de inkoop van uw erfenis is beperkt geldig. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mocht de goud- en/of zilverprijs in de tussentijd stijgen of dalen. Uw erfenis kan dus goud waard zijn. Zo kan inkoop van goud een flink bedrag opleveren. Heeft u bijvoorbeeld merkhorloges van grote merken ertussen. Dan kan de waarde van uw erfenis onverwacht nog oplopen. Denk hierbij aan merken zoals Rolex verkopen of Breitling verkopen. Indien u de doos en papieren van de horloge(s) heeft, neem dan deze gelijk mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs.

Gratis taxatie goud erfenis

U kunt bij ons langskomen om onder andere deze items te laten taxeren:
Sieraden inkoop
Merkhorloges inkoop
Gouden Munten inkoop
Zilveren munten inkoop
Zilver bestek inkoop
Miniaturen zilver inkoop

Uw erfenis verkopen in Amsterdam regelt u bij ons in de winkel. Kom direct en zonder afspraak langs tijdens onze openingstijden om te kijken hoeveel uw erfenis waard is.

Scroll naar boven