Erfenis Verkopen Amsterdam

Een erfenis verkopen in Amsterdam
Een nalatenschap verdelen is nooit een makkelijke opgave. Zeker niet wanneer deze waardevolle sieraden en oud goud bevat. Vaak zijn deze items uit de mode geraakt en zullen nooit meer gedragen worden. Dat neemt uiteraard niet weg dat sieraden uit een erfenis vaak een hoge waarde vertegenwoordigen. In de meeste gevallen is het de bedoeling dat de erfenis verdeeld wordt over meerdere erfgenamen. Dan is een erfenis verkopen vaak de beste optie om alle betrokkenen van hun aandeel te voorzien.

erfenis verkopen AmsterdamGoud uit een erfenis verkopen Amsterdam, waar doet u dat?
Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij regelmatig klanten die goud of zilver uit een erfenis hebben verkregen. Vaak hebben deze klanten geen idee hoeveel dit gaat opleveren en zijn zij blij verrast wanneer wij de waarde ervan kunnen taxeren. Onze experts bekijken alle meegenomen objecten zorgvuldig en toetsen uw goud, zilver en ander edelmetaal op echtheid en kwaliteit. Twijfelt u of het goud is, neem het object voor de zekerheid mee zodat wij het voor u kunnen controleren.

Erfenis verkopen Amsterdam: direct geld voor uw goud
Wij begrijpen dat u graag verder wilt met het regelen van alle zaken. Daarom ontvangt u bij ons directe uitbetaling voor de items die wij van u inkopen. In de meeste gevallen kan dit contant aan u worden meegegeven. Wanneer het uit te betalen bedrag hoog is, of wanneer u het geld liever op uw rekening wenst te ontvangen, dan betalen wij u per bank uit. Voor de inkoop en uitbetaling hebben wij altijd een geldige legitimatiebewijs van u nodig. Dus vergeet niet uw paspoort of Nederlandse rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning mee te nemen.

Verkoop erfenis goudAltijd eerlijke hoge prijzen
Goud en zilver wordt altijd ingekocht aan de hand van de meest recente edelmetaalkoersen. Zo bent u verzekerd van de meest actuele inkoopprijs. Het bedrag die wij bieden voor de inkoop van uw erfenis is beperkt geldig. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mocht de goud- en/of zilverprijs in de tussentijd stijgen of dalen. Uw erfenis kan dus goud waard zijn. Wij betalen zowel direct contant uit of per bank.

Gratis taxatie goud erfenis
U kunt bij ons langskomen om onder andere deze items te laten taxeren:
Sieraden
Merkhorloges
Gouden Munten
Zilveren munten
Massief zilver bestek
Miniaturen

Uw erfenis verkopen Amsterdam regelt u bij ons in de winkel. Kom direct en zonder afspraak langs om te kijken hoeveel uw erfenis waard is.