Goud Verkopen Diemen

Op zoek naar
een betrouwbaar adres voor goud verkopen Diemen omgeving? Kies dan voor de
inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak. Bij Zilver Goud Amsterdam
taxeren wij uw kostbaarheden met de grootste zorg en geven wij u altijd een eerlijke
prijs voor uw goud en sieraden.

Diemen goud verkopen

Goud verkopen in Diemen? Wij helpen u verder!
Oud goud in huis? Laat dit geen stof vangen en kom bij ons langs voor een gratis taxatie. Kiest u vervolgens om uw goud te verkopen aan ons, dan kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Stel gerust uw vragen; wij zien graag dat u met een goed gevoel en een mooi geldbedrag naar huis gaat.

Hoe werkt de goud inkoop?

Logisch dat u zich afvraagt wat u kunt verwachten bij een inkoop, want uw oud goud verkopen doet u niet elke dag. Daarom doen wij er alles aan om dit zo makkelijk mogelijk te maken. Dat houdt in dat u wanneer het u uitkomt gewoon bij ons langskomt met het goud dat u wilt verkopen. Wij zullen alle items goed bekijken, toetsen op echtheid en taxeren op waarde. Deze service is gratis. Wij vragen u geen vergoeding en het verplicht u tot niets. In de meeste gevallen kunnen wij u ter plekke vertellen hoeveel uw goud waard is en zo ook dit bedrag direct aan u uitkeren.

Goud verkopen Diemen: altijd actuele prijzen
Natuurlijk wilt u ook de beste prijs voor uw goud. Dit willen wij u graag geven en dat is dan ook de reden waarom wij bij een inkoop altijd rekening houden met de meest recente edelmetaalkoersen. Daarnaast werken wij altijd volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Hier vindt u onze winkel
Benieuwd hoeveel wij voor uw oud goud kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres in de buurt van Diemen. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Diemen