Goudkantoor Amsterdam

Bezoek ons goudkantoor Amsterdam
Zoekt u een goudkantoor Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn al twintig jaar uw specialist op het gebied van goud, zilver en andere edelmetalen. Heeft u sieraden die u al jaren niet meer draagt? Onlangs zilver uit een erfenis verkregen of tandgoud meegekregen van de tandarts? Wij helpen u al deze items direct in te wisselen voor contant geld

Goudkantoor AmsterdamOud goud verkopen in Amsterdam
Goud inwisselen voor geld is makkelijker dan u denkt. Een bezoek aan ons goudkantoor in Amsterdam kan doordeweeks en bovendien zonder afspraak. Wij bieden altijd een eerlijke, actuele inkoopprijs voor goud vanaf 9 karaat tot 24 karaat. Uw goud wordt getoetst en gewogen in een veilige omgeving terwijl u wacht en uitbetaling is mogelijk in contanten.

Zilver en goud inkoop Amsterdam
Goud, maar ook zilver, platina, palladium, sieraden en luxe horloges kunt u langs brengen op ons goudkantoor Amsterdam. Uw kostbaarheden worden zorgvuldig bekeken door onze experts en u ontvangt direct een bod. Wat u van de hand doet, bepaalt u zelf. U mag ook gerust de tijd nemen om over ons bod nadenken. Let alleen wel op dat inkoopprijzen altijd actueel zijn, daarom kan ons bod van dag tot dag verschillen.

Gratis taxatie bij goudkantoor Amsterdam
Een taxatie is bij ons gratis en vrijblijvend. Wanneer u ons goudkantoor bezoekt, kunnen wij ter plekke voor u uitrekenen welk bedrag wij u kunnen uitkeren. U bent echter tot niets verplicht. Benieuwd hoeveel uw oud goud waard is? Wij vertellen het u graag. Vergeet niet om een geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs mee te nemen. Deze is nodig voor een eventuele uitbetaling.

Hoe bereikt u ons?
Ons goudkantoor Amsterdam bereikt u makkelijk met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Kijk voor het adres en openingstijden op onze contactpagina.