Goudkantoor Amsterdam

Bezoek ons Goudkantoor in Amsterdam: Uw Specialist in Goud, Zilver en Edelmetalen

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar goudkantoor in Amsterdam, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij zijn al twee decennia lang dé specialist op het gebied van goud, zilver en andere edelmetalen. Of u nu sieraden heeft die u al jaren niet meer draagt, recentelijk zilver geërfd heeft, of tandgoud van de tandarts heeft ontvangen, wij staan klaar om u te helpen deze items direct in te wisselen voor contant geld. Lees verder om meer te ontdekken over onze diensten en wat u kunt verwachten tijdens uw bezoek aan ons goudkantoor in Amsterdam.

 

Goudkantoor AmsterdamOud Goud Verkopen in Amsterdam

Het verkopen van oud goud in Amsterdam is eenvoudiger dan u zich kunt voorstellen. Bij ons goudkantoor in Amsterdam kunt u tijdens onze openingstijden terecht zonder vooraf een afspraak te maken. Wij bieden altijd een eerlijke en actuele inkoopprijs voor goud, variërend van 9 karaat inkoop tot 24 karaat inkoop. Wanneer u bij ons binnenstapt, wordt uw goud in een veilige omgeving getoetst en gewogen terwijl u wacht. De uitbetaling kan plaatsvinden in contanten of via een bankoverschrijving.

Bij ons goudinkoopkantoor kunt u bijna alles verkopen wat goud bevat, met uitzondering van vergulde objecten. Vergulde objecten hebben slechts een dun laagje goud, waardoor het niet kostenefficiënt is voor ons om het terug te winnen. U kunt verguld goud herkennen aan aanduidingen zoals doublé of gold plated, die meestal op een schakel of sluiting van het sieraad te vinden zijn. Vaak ziet u bij versleten vergulden sieraden dat het goudlaagje is versleten waardoor je het basismateriaal ziet. 

 

Zilver en Goud Inkoop in Amsterdam

Naast goud accepteren wij ook zilver inkoop, platina inkoop, palladium inkoop, sieraden en luxe horloges op ons goudkantoor in Amsterdam. Zo kunt u uw Rolex verkopen of uw Cartier sieraden verkopen. Onze deskundige taxateurs zullen uw kostbaarheden zorgvuldig onderzoeken en u direct een bod doen. U heeft volledige zeggenschap over wat u wilt verkopen en kunt gerust de tijd nemen om ons bod te overdenken.  Het is echter belangrijk op te merken dat inkoopprijzen altijd actueel zijn en van dag tot dag kunnen variëren. Bij het verkopen van luxe merksieraden en verkopen van luxe merkhorloges, is het van belang om ook de doos, certificaat en indien mogelijk de aankoopbon. Deze zaken hebben namelijk invloed op de inkoopprijs die Zilver Goud Amsterdam kan bieden. 

 

Amsterdam goud kantoorGratis Taxatie bij Goudkantoor Amsterdam

Bij ons goudkantoor in Amsterdam bieden wij gratis en vrijblijvende taxaties aan. Wanneer u ons kantoor bezoekt, kunnen wij ter plekke voor u berekenen welk bedrag wij u kunnen uitkeren. Het belangrijkste is dat u tot niets verplicht bent. Als u benieuwd bent naar de waarde van uw oud goud, vertellen wij u dat graag. Vergeet niet om een geldig paspoort of Nederlands legitimatiebewijs mee te nemen, aangezien dit vereist is voor eventuele uitbetalingen. Kom met uw gouden, zilveren en merksieraden naar ons toe. Wij helpen u graag bij uw verkoop.

 

Hoe bereikt u ons goudkantoor in Amsterdam?

Ons goudkantoor in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken, zowel met het openbaar vervoer als met de auto, fiets of lopend. U kunt uw reis eenvoudig plannen met behulp van navigatie of online kaarten. Raadpleeg onze contactpagina voor het adres en de openingstijden. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en u te helpen bij het inwisselen van uw kostbaarheden voor contant geld. Een bankoverboeking is natuurlijk ook mogelijk. 

Dus, als u op zoek bent naar een betrouwbaar goudkantoor in Amsterdam met meer dan twintig jaar ervaring in de branche, aarzel dan niet om ons te bezoeken. Wij bieden eerlijke inkoopprijzen voor goud, zilver, platina, palladium, sieraden en luxe horloges. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw kostbaarheden te beoordelen en u een passend bod te doen. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons goudkantoor in Amsterdam, waar uw waardevolle bezittingen in goede handen zijn.

Scroll naar boven