Palladium Inkoop

Bent u in bezit van palladium in de vorm van sieraden, munten of baren? Dan heeft u iets waardevols in handen. Laat  deze kostbaarheden niet liggen en wissel ze vandaag in bij palladium inkoop Amsterdam. Benieuwd hoeveel dit u oplevert? Wij helpen u graag verder!

Palladium verkopen in Amsterdam
Op zoek naar een betrouwbare inkoper van palladium? Dan overweegt u misschien om uw edelmetaal naar de plaatselijke juwelier te brengen. Toch kunnen zij u vaak niet de prijs bieden. Kies dan voor een inkoper met ruim twintig jaar inkoopervaring en bezoek de winkel van Zilver Goud Amsterdam. Bij ons ontvangt u altijd een gratis taxatie en vakkundige inkoopservice.

Palladium inkoop Amsterdam: hoge, actuele prijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente edelmetaalkoersen tijdens een palladium inkoop. Zo bent u verzekerd van de beste prijs voor uw kostbaarheden. Tijdens een bezoek aan ons adres worden uw meegebrachte items zorgvuldig getoetst en gewogen door onze vakspecialisten. Dit gebeurt in uw bijzijn zodat uw direct weet wat wij u kunnen meegeven.

Direct uw geld
Na onze taxatie kunnen wij het palladium van u inkopen. U ontvangt het geld contant of het bedrag wordt bijgeschreven op uw bankrekening. Voor de inkoop zijn wij verplicht om uw gegevens te registreren. Vergeet daarom niet om uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen, dit kan uw paspoort, Nederlands rijbewijs, ID-kaart of verblijfsdocument zijn. Alleen dan kunnen wij overgaan tot uitbetaling.

Bezoek ons vandaag
Naast palladium inkoop Amsterdam, kunt u ook bij ons terecht voor de inkoop van goud, zilver, platina, merkhorloges en andere kostbare items. Kom zonder afspraak bij ons langs en ervaar onze werkwijze en eerlijke inkoopprijzen. Kijk op onze contactpagina voor het adres en de openingstijden.

Scroll naar boven