Platina Inkoop

Minder populair dan goud en zilver, toch is platina een zeer waardevol edelmetaal. Vaak wordt dit edelmetaal verwerkt tot sieraden, baren of munten. Heeft u platina in uw bezit en bent u benieuwd hoeveel het waard is? Dan is een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam zeker aan de orde!

Platina inkoop Amsterdam: altijd actuele inkoopprijzen
Bij Zilver Goud Amsterdam bieden wij altijd actuele inkoopprijzen voor uw platina. Dit betekent dat wij rekening houden met de platinakoersen op het moment dat u bij ons komt verkopen. Zo bent u verzekerd van een hoge prijs voor uw platina. Kom bij ons langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie van uw platina sieraden of andere voorwerpen.

Verkoop uw platina aan Zilver Goud Amsterdam
Overweegt u uw platina te verkopen, kies dan voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak. Wij hebben alles in huis om uw edelmetaal zorgvuldig te toetsen. In de meeste gevallen kan dit ter plekke gebeuren en kunnen wij wanneer u de verkoop wenst voort te zetten overgaan tot directe uitbetaling via uw bank of in contanten.

Platina inkoop Amsterdam
Wanneer u ons bezoekt, neem dan uw platinavoorwerpen mee zodat wij deze kunnen taxeren voor de platina inkoop. Om een transactie te voltooien zijn wij verplicht om uw gegevens te registreren. Vergeet daarom niet uw geldig legitimatiebewijs mee te nemen, dit kan uw paspoort, Nederlands rijbewijs, ID-kaart of verblijfsdocument zijn. Alleen dan kunnen wij de inkoop registreren en overgaan tot uitbetaling.

Bezoek onze winkel vandaag
Naast platina inkoop Amsterdam, kunt u bij ons terecht voor de inkoop  van goud, zilver, palladium, munten, merkhorloge en andere kostbare items. Kom gerust langs zonder afspraak tijdens onze openingstijden en maak kennis met onze werkwijze en hoge prijzen. U kunt ons adres vinden op het contactpagina.

Scroll naar boven