Goud inwisselen Amsterdam

Zoekt u een kantoor waar u goud kunt inwisselen voor geld? Veilig en discreet kunt u uw goud bij ons inwisselen. Ons kantoor heeft meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van goud en ook andere edelmetalen zoals zilver. Heeft u oude gouden sieraden, muntjes of andere voorwerpen die u wenst in te wisselen? Uw goud wisselen voor geld is heel eenvoudig en direct te regelen bij ons in Amsterdam. Ontvang altijd een actuele prijs voor uw edelmetaal en breng een bezoek aan ons adres. Zilver Goud Amsterdam is de goudkantoor waar u met uw gouden voorwerpen terecht kan.

 

Goud inwisselen AmsterdamUw goud inwisselen voor geld in Amsterdam

Het verkopen van edelmetaal is geen dagelijkse bezigheid. Wellicht is dit de eerste keer dat u ‘goud inwisselen Amsterdam’ via internet zoekt. Daarom begrijpen wij dat u op zoek bent naar een inkooppartner die u kunt vertrouwen. Met meer dan twintig jaar ervaring met de inkoop van goud en zilver in Amsterdam, mag u rekenen op een vakkundige service en een eerlijke inkoopbod voor uw waardevolle items. Voor goud inkoop, zilver inkoop, horloges inkoop en sieraden inkoop kunt u terecht bij onze goud kantoor in Amsterdam.

 

Gratis taxatie in onze winkel
Goud Inwisselen

Bij Zilver Goud Amsterdam bieden wij u altijd een vrijblijvende taxatie aan. Deze taxatie is gratis. Het maakt niet uit of u wel of niet uw goud bij ons gaat inwisselen. Voor het inwisselen van uw goud bij ons op kantoor kan zonder afspraak tijdens onze openingstijden. Wilt u een gouden ketting verkopen of gouden ring verkopen? Het inwisselen en testen gebeurt direct in uw bijzijn. U hoeft dus niet lang te wachten voordat u weet hoeveel wij voor uw goud kunnen bieden. Zo kunt u zelf altijd bepalen wat u wel en wat u eventueel niet van de hand wenst te doen. Wilt u toch liever niet uw goud inwisselen? Dat behoort ook tot de optie en het verplicht u tot niets. Zo werken wij op een transparante wijze.

 

Goud wisselen AmsterdamWat kunt u inwisselen voor geld?

U bent welkom met al uw gouden en zilveren voorwerpen. Het kan zijn dat het sieraden, een munten verzameling, zoals de gouden maple leaf verkopen, of merksieraden van Cartier of Tiffany. Weet u niet zeker of een voorwerp echt goud of zilver heeft? Geen probleem! Onze specialisten kunnen u direct vertellen wat wel en wat geen edelmetaalwaarde heeft. Bij het inwisselen van horloges en merksieraden heeft de doos en papieren invloed op de waarde die wij u kunnen bieden. Neem deze gelijktijdig mee naar onze kantoor indien u deze nog in uw bezit heeft. Ook zilveren gebruiksvoorwerpen zoals schalen, bekers en zilveren bestek verkopen, bent u bij Zilver Goud Amsterdam op het juiste adres.

 

Uw adres voor goud inwisselen Amsterdam

Kom langs om uw goud in te wisselen voor directe uitbetaling in contanten of via uw bank. Wij staan tijdens onze openingstijden voor u klaar. Neem altijd uw geldig paspoort of Nederlandse identiteitsbewijs mee; deze hebben wij nodig om de transactie te voltooien. Het is namelijk verplicht om uw inkoop te registeren. Onze inwissel kantoor is centraal gelegen in Amsterdam en bereikt u makkelijk met zowel openbaar vervoer, fiets als met de auto. Parkeren kan voor de deur. Kijk voor ons adres en openingstijden op onze contactpagina. Voor het inwisselen van uw goud en andere edelmetalen of sieraden, bent u bij ons van harte welkom.

Scroll naar boven