Zilver Verkopen Amstelveen

Heeft u oud zilver om te verkopen? Dat kan oude sieraden zijn, gebruiksvoorwerpen zoals zilver bestek of zilveren munten. U bent bij ons aan het goede adres! Zilver verkopen vanuit Amstelveen is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag bij ons langs voor een gratis zilvertaxatie en directe uitbetaling in cash of via de bank. Zilver verkopen vanuit Amstelveen is makkelijker dan dat u denkt en het levert u een mooi bedrag op!

 

Zilver Verkopen Kantoor AmstelveenWaar kunt u zilver verkopen in Amstelveen?

Waarom kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Wij kopen veel zilver in waardoor de verwerkingskosten laag kunnen blijven. Hierdoor kunnen wij u dan ook een hogere zilver inkoopprijs bieden dan de meeste juweliers. Als u zilver verkoopt aan een juwelier is dit meestal een bijzaak. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar. Door de hoge zilverprijs kan uw zilver u een mooie bedrag opleveren.

 

Oud Zilver Verkopen AmstelveenOud zilver verkopen aan de inkoopspecialist

Waarom uw zilver verkopen aan ons? Wij begrijpen dat u niet elke dag oud zilver verkoopt. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen vanuit Amstelveen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op uw geld. Voor zilver inkoop Amstelveen komt u bij ons!

 

Wat kunt u inleveren? Zoals zilver bestek.

Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een leeuw of een zwaardje zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver inkoop), “835”(2e gehalte zilver inkoop) of “Z1”of “Z2”. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, is niet belangrijk. Wij kopen alles van zilver van u in: van munten en baren tot serviezen en zilver bestek. Zilver bestek inkoop is dan ook onze specialisme.

 

In Amstelveen Zilver VerkopenZilver verkopen: direct en zonder afspraak

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen om uw zilver te verkopen. Onze zilverspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen bij de inkoop van uw zilver. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen inkoopwaarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om de inkoop te voltooien. Ook voor goud inkoop kunt u bij ons terecht. Neem gelijktijdig uw oud goud mee.

 

Bezoek ons voor zilver verkopen

Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer, scooter, fiets en auto wanneer u uit Amstelveen komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden. U kunt gemakkelijk voor de deur parkeren. Voor vrijblijvend langs met uw zilver.

 

Zilver verkopen Amstelveen

Scroll naar boven