Zilver Inkoop Amstelveen

Direct geld voor uw oude zilveren objecten en sieraden? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Amstelveen. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver verkopen, inclusief zilver bestek verkopen, sieraden, munten en baren. U krijgt bij ons meestal meer dan als u zilver verkoopt in Amstelveen. Daarom loont het ook om op uw fiets te stappen of de OV te nemen of met uw auto naar ons toe te komen. Laat u verrassen wat zilver inkoop Amsterdam voor u kan betekenen.

 

Inkoop zilver AmstelveenZilver inkoop Amstelveen nodig?

Door veranderingen in de mode en het tijdrovende onderhoud is zilver de laatste jaren uit de mode geraakt en is de keuze om oude zilveren voorwerpen te verkopen snel gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of servies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag op. Zilver bestek bestaat meestal uit 2e gehalte zilver. Wilt u 2e gehalte zilver verkopen en bent u benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam. Amsterdam ligt niet al te ver van Amstelveen wat het stukje reizen de moeite waard maakt om uw zilver te verkopen.

 

Zilver Inkoop Kantoor AmstelveenAltijd direct geld voor uw zilver

Bij ons kunt u rekenen op onze snelle en bovendien kosteloze taxatie service. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u zonder afspraak bij ons langskomen tijdens onze openingstijden. U bezoekt ons met de zilveren items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Dit gaat snel en discreet in een beveiligde omgeving. Wij zijn dan ook uw zilver inkoop adres. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten of via de bank uit. Zo heeft u spreekwoordelijk gezegd, boter bij de vis. Het is toch fijn dat wij een transparante zilver inkoop wijze aanhouden?

 

Zilver inkoop: altijd hoge, actuele prijzen

Wij werken met de meest recente zilver inkoopprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken. Heeft u goud? Wij doen ook aan goud inkoop Amsterdam. Kom gelijktijdig met uw gouden kettingen, armbanden, colliers of oorbellen langs.

 

In Amstelveen Zilver InkoopBezoek de zilver inkoop vanuit Amstelveen

Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze inkoopkantoor. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen. Wij zijn wettelijk verplicht om u op te nemen in onze inkoopregister voor zilver inkoop uit Amstelveen. U weet gelijk waar u aan toe bent. Zilver inkoop vanuit Amstelveen is transparant en zorgeloos. Ontdek vandaag nog hoe snel dit kan bij ons zilver inkoopkantoor.

 

Hier is onze winkel vanuit Amstelveen

Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges verkopen kopen wij in. Grote merken zoals Rolex, Cartier en IWC worden door ons ingekocht. Heeft u deze liggen en wilt u hiervan af? Neem dan ook de papieren, doos en aankoopbon mee. Dit heeft namelijk invloed op de prijs die wij u kunnen betalen. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Amstelveen komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina. Kom snel vanuit Amstelveen naar ons toe in Amsterdam. U bent enkele minuten verwijderd van een mooi geld bedrag voor uw zilver (en ook goud).

 

Zilver inkoop Amstelveen

 

Scroll naar boven