Zilver Verkopen Amsterdam

Bent u op pad om zilver te verkopen? U bent dan in het bezit van zilver dat u niet meer gebruikt en geen raad mee weet. Het kan u nog veel geld opleveren als u zilver (en goud) verkoopt. U bent bij ons aan het goede adres om uw zilver te verkopen. Zilver verkopen Amsterdam is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste zilverprijs. Kom vandaag bij ons langs, wel tijdens onze openingstijden, voor een kosteloos taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash of via een bankoverboeking. Zilver verkopen in Amsterdam gaat makkelijk, snel en discreet.

 

Amsterdam zilver verkopenKom uw zilver verkopen in Amsterdam

Heeft u geen zin meer om het zilver te poetsen wat u niet meer gebruikt? Verkoop daarom uw zilver direct aan ons. U wilt natuurlijk weten waarom u uw zilver verkopen aan ons wilt verkopen? Met meer dan 20 jaar expertise, kunt u ons wel de zilver expert noemen. Het kiezen voor een zilverinkoper boven de plaatselijke juwelier heeft als grootste voordeel dat wij uw altijd de actuele zilverprijs kunnen bieden. Dit komt doordat wij in bulk het zilver omwerken. Hierdoor kunnen wij in verhouding de kosten voor het verwerken van het zilver dat u inlevert laag houden. Deze voordeel wordt dus doorberekend in de hogere zilverprijs wat wij u kunnen bieden. Daarnaast ontvangt u directe uitbetaling, in contanten als u dat wenst en anders via een bankoveroeking. Wilt u weten wat uw oud zilver u nog kan opleveren? Wij zijn uw zilver inkoop adres. U kunt gewoon langskomen tijdens onze openingsuren om uw oud zilver aan ons te verkopen. Makkelijk, snel en betrouwbaar. Wat wilt u nog meer?

 

Zilver Verkopen Kantoor AmsterdamUw oud zilver verkopen aan de specialist

U vraagt zich af hoe het moet. U vraagt zich af wat u moet doen. Dat u niet elke dag uw zilver verkoopt, begrijpen wij heel goed. Wat is nou zilver verkopen? Bij zilver verkopen Amsterdam snappen wij dat het best spannend kan zijn. Maar hiervoor zijn wij er juist voor om u te ontzorgen van uw spanning. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie van uw zilver. Dit houdt in dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Het spannende hiervan is eigenlijk hoeveel het u nou kan opleveren. Nadat wij alles hebben nagekeken, zullen wij u een bod doen voor het zilver. Zilveren munten inkoop, zilver bestek inkoop of zilverbaar inkoop is dan ook onze expertise. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij de zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen. Zo heeft u spreekwoordelijk gezegd, boter bij de vis. U hoeft dan niet onnodig op uw geld te wachten.

 

Is alles zilver? Wat kunt u bij ons inleveren?

Niet alles wordt door ons ingekocht. Wat van massief zilver is gemaakt, kunt u aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat het voorwerp volledig zilver is en dus niet verzilverd. Bij verzilverd zit er een heel dun laagje zilver op een basismetaal. Meestal is het kostbaarder om dit eraf te halen. U kunt u dus alleen zilver bij ons inleveren in Amsterdam als deze in zijn geheel van zilver is. Zilver kunt u herkennen aan diverse zilverkeuren. Deze staan meestal op de onderkant of achterkant van het object. Bij sieraden zit dit meestal aan het slotje. Een zilveren keur kan een zwaardje of een leeuw zijn. Dit dan wel gepaard met “925” (1e gehalte zilver/sterling silver), “835”(2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Heeft u thuis een magneet? Dan kunt u zelf al heel makkelijk een kleine test uitvoeren. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit ook testen met een magneet. Of u nu zilver bestek of zilveren sieraden heeft. In welke vorm uw oud zilver inlevert, maakt ons niet uit. Van zilverbaren en zilveren munten tot zilver bestek inkoop, miniaturen en andere zilveren gebruiksvoorwerpen. Wij zijn uw zilver inkoop adres.

 

In Amsterdam Zilver VerkopenZilver verkopen in Amsterdam zonder afspraak

U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen om uw zilver te verkopen in Amsterdam. Onze zilver inkoopspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u ter plekke helpen. Klaar terwijl u wacht. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen. Want aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen zilver inkoopwaarde bepalen. Voor de inkoop van zilver dient u ook altijd uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen. Wij controleren het zilver en doen u direct een inkoopbod. Voor een snelle afwikkeling betalen wij u direct uit als u akkoord gaat met ons bod. Zo hoeft u niet onnodig wachten op uw geld.

 

Bezoek ons en verkoop uw zilver in Amsterdam

Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto in Amsterdam. Kijk op onze contactpagina voor onze actuele openingstijden. Wilt u zilver kopen in plaatst van zilver inleveren? Dit kan in zilveren munten of baren. U kunt zilver kopen via onze partner. Of u nu zilver wilt kopen of verkopen. Wij zijn in Amsterdam centraal gelegen en staan klaar om u te helpen.

 

Zilver verkopen Amsterdam

Scroll naar boven