Zilver Inkoop Amsterdam

Direct geld voor uw oud zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Amsterdam. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, inclusief sieraden, bestek, munten en baren. Kom direct langs tijdens onze openingstijden om uw zilver te verkopen. Ook zilveren voorwerpen of sieraden die stuk zijn kunt u aan ons verkopen.

 

Inkoop zilver AmsterdamZilver inkoop Amsterdam nodig?

Vanwege veranderingen in de mode en het tijdrovende onderhoud is de keuze om oude zilveren voorwerpen te verkopen snel gemaakt. Waarom uw zilver nu verkopen in Amsterdam? Zo wilt u niet een sieraad elke keer schoonmaken terwijl u deze maar eens in de vijf jaar draagt of zilver bestek schoonmaken voor de kerstavond. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of servies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag op. Bij zilver inkoop bepaald namelijk grotendeels het gewicht de bedrag dat u voor kunt ontvangen. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

 

In Amsterdam Zilver InkoopOud zilver inkoop: direct en zonder afspraak

Wilt u gelijk over financiële middelen beschikken? Dan kunt u rekenen op onze expertise en snelle service. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken met de items die u wilt verkopen en kunnen wij ter plekke vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Heeft u in het verleden zilveren munten gekocht als belegging of heeft u een erfenis gekregen en wilt u uw erfenis verkopen in Amsterdam? Voor zilveren munten inkoop van bijvoorbeeld de zilver Maple Leaf inkoop, zilver American Eagle inkoop of zilver gulden inkoop bent u bij ons op het juiste adres. Buitenom zilver kopen wij ook goud in. Wenst u de verkoop van uw zilver of goud voort te zetten, dan ontvangt u de betaling direct en contant of via de bank uitbetaald.

 

Hoge, actuele prijzen

Natuurlijk wilt u de beste prijs voor uw zilver (of goud). Daarom werken wij altijd met de meest recente zilverprijzen en wordt de inkoopprijs pas vastgesteld op het moment van de inkoop. Voor de zilver inkoop is het belangrijk dat wij uitsluitend massief zilver kunnen innemen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen inkoopwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Test dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een zilverkeurteken. Een zilverkeur is bijvoorbeeld een zwaartje of een leeuw. Bij twijfel kunt u altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen uitzoeken.

 

Zilver Inkoop Kantoor AmsterdamBezoek onze zilver inkoop Amsterdam

Voor de inkoop van o.a. zilver, goud en luxe horloges, ontvangen wij u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop van zilver, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien. Dit is namelijk wettelijk zo geregeld. Onze actuele inkooptijden staan op onze contactpagina. Inkoop van uw zilver gebeurd altijd in een beveiligde omgeving. 

 

Hier vindt u onze winkel voor zilver inkoop

Wij zijn heel eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer, fiets, scooter of per auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina. Voor de deur kunt u makkelijk uw voertuig parkeren. Wij zijn dan ook uw zilver inkoop adres in Amsterdam. Vertrouwd, discreet en veilig voor inkoop van uw zilver.

 

Zilver inkoop Amsterdam

Scroll naar boven