Zilver Inkoop Amsterdam

Direct geld voor uw oud zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Amsterdam. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, inclusief sieraden, bestek, munten en baren.

Inkoop zilver AmsterdamZilver inkoop Amsterdam nodig?
Vanwege veranderingen in de mode en het tijdrovende onderhoud is de keuze om oude zilveren voorwerpen te verkopen snel gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of servies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

Oud zilver inkoop: direct en zonder afspraak
Wilt u gelijk over financiële middelen beschikken? Dan kunt u rekenen op onze expertise en snelle service. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken met de items die u wilt verkopen en kunnen wij ter plekke vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop van uw zilver voort te zetten, dan ontvangt u de betaling direct en contant uitbetaald.

Hoge, actuele prijzen
Natuurlijk wilt u de beste prijs voor uw zilver. Daarom werken wij altijd met de meest recente zilverprijzen en wordt de inkoopprijs pas vastgesteld op het moment van de inkoop. Voor de zilver inkoop is het belangrijk dat wij uitsluitend massief zilver kunnen innemen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen inkoopwaarde. Weet u niet zeker of uw item van zilver is gemaakt? Test dit eerst met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of kijk of deze bestempeld is met een zilverkeurteken. Bij twijfel kunt u altijd langskomen, waar wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek onze zilver inkoop Amsterdam
Voor de inkoop van o.a. zilver, goud en luxe horloges, ontvangen wij u graag binnenkort in onze inkoopwinkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier vindt u onze winkel
Wij zijn heel eenvoudig te bereiken met zowel het openbaar vervoer of per auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Amsterdam