Zilver Inkoop Diemen

Wilt u direct geld voor uw oud zilver? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Diemen. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals bestek, sieraden, munten en baren.

Zilver inkoop DiemenZilver inkoop Diemen nodig?
Veel zilver is uit de mode geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun zilver in te wisselen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of een zilveren theeservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag voor u op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Breng uw edelmetaal naar de zilver inkoper
Direct geld ontvangen voor uw zilver? Reken dan op onze snelle taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Altijd hoge, actuele prijzen
Wij werken altijd met de meest recente zilverprijzen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Diemen
Wij ontvangen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Diemen komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

inkoop zilver Diemen