Zilver Inkoop Diemen

Wilt u direct geld voor uw oud zilver, en dit vlakbij Diemen? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Diemen. Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal, waaronder ook zilver. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals zilveren bestek, zilveren sieraden, zilveren munten en -baren. Zowel met de fiets, auto of openbaar vervoer zijn wij makkelijk bereikbaar vanuit Diemen. Kom met uw zilver langs en laat u verrassen wat zilver inkoop vanuit Diemen u kunt opleveren.

 

Zilver inkoop DiemenZilver (bestek) inkoop in Diemen?

Het kan zijn dat het zilver wat u heeft uit de mode is geraakt. Bovendien vraagt zilverwerk veel onderhoud. Het zilver wordt namelijk dof na mate van tijd. Dit is een natuurlijke proces in aanraking met zuurstof. Daarom besluiten steeds meer mensen hun (oud) zilver in te wisselen voor geld. Het maakt dan niet uit dat u vanuit Diemen moet komen om uw zilver te verkopen. Het inkoop van zilver kan u namelijk een leuk bedrag opleveren. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of een zilveren theeservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag voor u op. Weet u waar u op moet letten bij het verkopen van zilver bestek? Bij zilver bestek verkopen dienen de voorwerpen namelijk gekeurd te zijn. Zilver bestek is meestal gemaakt van tweede gehalte zilver. Dit heeft te maken met de stevigheid ervan. Zilver is namelijk van nature een zacht edelmetaal. Benieuwd hoeveel uw zilver (bestek) waard is? Laat deze items kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

 

In Diemen Zilver InkoopBreng uw edelmetaal naar de zilver inkoper

Direct geld ontvangen voor uw oud zilver? Oud zilver verkopen gaat makkelijker dan dat u denkt. Reken dan op onze snelle taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Bezoek ons tijdens onze openingstijden met de zilveren items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Een afspraak is niet nodig. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wanneer u wenst om uw zilver te verkopen dan betalen wij u direct in contanten of via de bank uit. Zo is zilver inkoop vanuit Diemen ook voor u bereikbaar. Wij staan voor u klaar.

 

Altijd hoge, actuele zilverprijzen

Wij werken altijd met de meest recente zilverprijzen zodat wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden. Het is van belang dat uw objecten van massief zilver zijn. Wij kopen uitsluitend massief zilver in. Verzilverde objecten vertegenwoordigen namelijk geen zilverwaarde voor ons. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Dit kan een leeuwtje of zwaartje zijn. Meestal staat dit op het achterkant of onderkant van een object. Ook kan er sterling silver of 925 zilver instaan. Sterling silver verkopen of 925 zilver verkopen is bij ons ook mogelijk. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

 

Zilver Inkoop Kantoor DiemenBezoek de zilver inkoop vanuit Diemen

Wij ontvangen u graag binnenkort in onze zilver inkoop kantoor in Amsterdam. Voordat u uit Diemen vertrekt is het van belang dat u uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs meeneemt. Ongeacht het bedrag van de inkoop van zilver, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien. Wij zijn als zilver inkoop kantoor namelijk verplicht om elke inkoop te registeren. Wist u ook dat buitenom zilver wij ook bijvoorbeeld goud inkopen? Voor goud inkoop Diemen bent u namelijk bij ons op het juiste adres. Ook hier zijn wij al enkele decennia in gespecialiseerd. Kom gelijktijdig met uw gouden sieraden langs en laat u verrassen hoeveel u dit kunt opleveren.

 

Hier vindt u onze winkel vanuit Diemen

Zoals u al heeft gelezen, kopen wij niet alleen zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Diemen komt, zowel met openbaar vervoer als met de fiets, scooter of auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina. Voor de deur kunt u makkelijk parkeren. U kunt dus voor goud inkoop en zilver inkoop direct bij ons terecht. Wij zien u dan ook graag tegemoet vanuit Diemen.

 

inkoop zilver Diemen

Scroll naar boven