Goud Inkoop Diemen

Direct contant geld voor uw oud goud? Bij goud inkoop Diemen in de omgeving ontvangt u zowel een snelle service als een eerlijke, hoge prijs voor uw oude gouden sieraden, munten, zilver- en goudbaren, zilveren bestek en andere kostbare items van edelmetaal. Van een 14-karaat gouden ketting tot zilver bestek tot dentalgoud, wij zijn u graag van dienst. Voor goud inkoop komt u gerust bij ons langs voor een gratis taxatie.

 

Inkoop Goud Diemen KantoorBent u op zoek naar een goud inkoop Diemen?

Zoekt u een betrouwbare goud inkoop kantoor? Met ruim twintig jaar ervaring in de sieraden- en edelmetaalbranche, helpen wij u graag verder. Wanneer u op zoek bent naar een goud inkoop Diemen, kunt u daarom vertrouwen op onze expertise en snelle afhandeling. Uw oud goud en oud zilver wordt zorgvuldig nagekeken en getoetst op echtheid en kwaliteit. Hierna kunnen wij u direct vertellen wat het u kunt opleveren. Het toetsen van uw oude sieraden gebeurd direct waar u bij bent. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op een uitslag. Zilver bestek verkopen of dentalgoud verkopen gebeurd bij ons op kantoor discreet. Kom vanuit Diemen met uw objecten waar edelmetaal zitten en laat u verrassen wat het u kunt opleveren.

 

Goud Inkoop DiemenUw goud verkopen, direct en zonder afspraak vanuit Diemen

Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Onze vakspecialisten staan maandag tot en met vrijdag voor u klaar. Uitgesloten van feestdagen. Voordat u vanuit Diemen vertrekt is het dan ook raadzaam om onze actuele openingstijden te raadplegen, deze vindt u op onze contactpagina. Bovendien is taxatie bij goud inkoop bij ons helemaal gratis. Dit betekent dat wij direct voor u kunnen uitrekenen hoeveel uw kostbaarheden waard zijn, maar verplicht u tot niets. Ons (gouden) bod is vrijblijvend en u mag er rustig over nadenken. Let wel op dat het bod altijd gekoppeld is aan de actuele goudkoers en ook zilverkoers. Zilver wordt ook door ons ingekocht. Zie ook voor zilver inkoop onze zilver inkoop pagina. Wanneer deze stijgt of daalt, heeft dit invloed op het bedrag die wij kunnen uitbetalen.

 

Goud inkoop Diemen: makkelijk, snel en betrouwbaar

Wij zien u graag binnenkort in onze inkoopkantoor. Voordat u uit Diemen vertrekt, vergeet u niet om uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs met u mee te nemen. Een Nederlandse rijbewijs is ook mogelijk. Deze hebben wij altijd nodig omdat wij verplicht zijn om elke goud inkoop te registreren. Dit is namelijk in de wet- en regelgeving vastgelegd. Wist u dat wij ook luxe sieraden inkopen. Denk hierbij aan Cartier sieraden verkopen, Chopard sieraden verkopen en Piaget verkopen. Bij luxe sieraden verkopen is het van belang dat u het sieraad zo volledig mogelijk meeneemt. Denk hierbij aan de doos, certificaten en aankoopbon. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopprijs die wij u kunnen bieden. Hierbij is de regel, hoe completer hoe meer u kunt krijgen. Heeft u luxe sieraden die u niet meer draagt en te koop wilt aanbieden vanuit Diemen? Neem deze dan gelijktijdig mee bij uw bezoek. Dit scheelt u dan weer een rit vanuit Diemen. Ook een taxatie voor luxe sieraden inkoop is gratis. Indien uw sieraad voor ons interessant is voor inkoop, zullen wij u een vrijblijvende inkoopbod doen. Wanneer u zich hierin kunt vinden, zullen wij gelijk overgaan tot uitbetaling. Een uitbetaling gebeurd direct in contanten of via de bank. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op uw geld bij verkoop.

 

Diemen Goud InkoopMeer dan alleen goud inkoop vanuit Diemen

Uw sieraden, merkhorloge, gouden muntenverzameling en andere objecten wisselt u in voor geld direct bij ons op kantoor vlakbij Diemen. Voor de inkoop is het noodzakelijk dat u alle objecten ter plekke kunt laten zien. Het is niet mogelijk om aan de hand van foto’s of eerdere taxatierapporten een inkoopbod te doen. Ook voor luxe merkhorloges vragen wij altijd naar de doos en papieren en aankoopbon. Mocht u deze nog in uw bezit hebben, neemt u deze ook mee. Dit heeft namelijk invloed op de inkoopbod die wij u kunnen doen voor luxe horloges. Kom voor Tudor verkopen en Rolex verkopen bij ons langs. Onze inkoopservice beperkt zicht dus niet alleen tot goud. Wanneer u oud zilver komt inleveren in de vorm van bestek of andere gebruiksvoorwerpen zoals zilveren kannen of schalen, dan is het van belang dat deze van massief zilver vervaardigd zijn. Verzilverde en ook vergulde objecten worden niet ingekocht. Dit houdt namelijk in dat er maar een heel dun laagje zilver of goud op het object zit. U hoeft deze objecten niet mee te nemen vanuit Diemen.

 

Hoe bereikt u ons vanuit Diemen?

Ons kantoor is heel eenvoudig te bereiken wanneer u uit Diemen komt, zowel met de fiets, scooter, auto als het openbaar vervoer. Slecht enkele minuten is onze kantoor gevestigd vanuit Diemen. Goud verkopen Ceintuurbaan is centraal gelegen in Amsterdam, De Pijp. Kom tijdens onze openingstijden bij ons langs. Zie voor meer informatie onze contactpagina. Kom vanuit Diemen naar ons toe en laat u verrassen hoeveel geld voor goud inkoop u kunt opleveren. Wij zien u tegemoet!

 

Goud inkoop Diemen

Scroll naar boven