Dior

Dior inkoop
Dior sieraden tegen de hoogste prijs verkopen? Dit is mogelijk bij Zilver Goud Amsterdam. Bij de naam Dior denken we voornamelijk aan de nieuwste modecollectie. Het merk brengt ook prachtige sieraden op de markt. Profiteer van de populariteit van dit merk en verkoop uw halsketting, ring of ander sieraad tegen een uitstekende prijs. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en bieden u een gratis en vrijblijvende taxatie. Tijdens openingstijden verwelkomen we u in onze centraal gelegen vestiging te Amsterdam. Sieraden inkoop is dan ook onze expertise.

 

Christian Dior sieraden
Een unieke en eigentijdse uitstraling: dat zijn de Christian Dior sieraden. Van opvallende broche tot vintage nekketting, het merk blijft vernieuwend. De verkoopprijs van deze sieraden wisselt sterk en ligt ergens tussen de €100 en meer dan €2000. We willen u de beste prijs bieden, dit kunnen we echter alleen doen na zorgvuldige taxatie. Kom met uw Dior sieraden naar Zilver Goud Amsterdam. Onze ervaren taxateur bekijkt de kwaliteit en het model. Aan de hand van zijn bevindingen ontvangt u een waardebepaling. We doen graag een uitstekend bod op uw luxe merksieraden en merkhorloges.

 

Sieraden inruilen tegen contant geld
Bij een Dior inkoop is onze taxatie gratis voor iedereen die de intentie heeft om sieraden aan ons te verkopen. Taxatie is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Dit geldt overigens ook voor ons bod, dat veelal hoger ligt dan bij andere inkopers. U kunt ook met andere sieraden merken bij ons terecht zoals Cartier, Bulgari, Tiffany & Co., Pomellato en Van Cleef & Arpels.
Na acceptatie van ons bod ontvangt u een contante uitbetaling. U hoeft hierdoor niet te wachten op een bankoverschrijving maar heeft direct nieuwe financiële middelen in handen. We zijn wettelijk verplicht om naar uw legitimatiebewijs te vragen. Zorg ervoor dat u deze altijd bij u heeft. Wist u dat we alle sieraden vooraf bij Stopheling controleren? Zilver Goud Amsterdam houdt van eerlijk zakendoen, u toch ook?

 

Dior inkoopDit zijn onze locatie en openingstijden
Benieuwd wat we kunnen bieden voor Dior sieraden? Laat uw sieraden vrijblijvend door ons taxeren. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, bovendien is taxatie klaar terwijl u wacht. Onze locatie en openingstijden vindt u op de contactpagina. Ontvang de beste prijs en maak kennis met onze populaire Dior inkoop service.

 

Let op bij het verkopen van uw Dior sieraden!

Op dit moment worden er geen Dior sieraden ingekocht door Zilver Goud Amsterdam. Het heeft daarom ook geen zin om met uw Baraka sieraad langs te komen bij onze inkoopkantoor. U kunt wel met de volgende sieraden terecht bij ons:
Cartier sieraad inkoop
Chopard sieraad inkoop
Piaget inkoop
Pomellato inkoop
Van Cleef & Arpels inkoop

Dior inkoop

Scroll naar boven