Inkoop Piet Piet Goud

Bent u in het bezit van sieraden gemaakt met Surinaams goud en wilt u in het bijzonder Piet Piet goud verkopen? Buitenom Suriname wordt een ruw stukje goud vanuit het natuur een nugget genoemd. Zo kan een nugget verschillende vormen hebben. In Australië worden veel gouden nuggets gevonden. Meestal worden piet piet / nuggets gevonden samen met andere mineralen zoals pyriet. Deze worden gevonden bij rivierafzettingen. Een nugget kan minder dan een gram zijn maar er zijn maar kan ook tientallen grammen zijn. Wilt u uw gouden piet piet / gouden nugget verkopen? Dan bent u bij ons van harte welkom om langs te komen in onze inkoopkantoor in Amsterdam. Daar kunnen onze inkoopexperts u direct helpen om uw goud inwisselen voor geld. Een afspraak maken hiervoor is niet nodig! 

 

Piet Piet verkopen

Piet piet goud verkopen

Wanneer u Piet Piet goud wilt verkopen, komt u bij ons langs voor een vrijblijvende taxatie. Piet Piet goud kenmerkt zich door een rotsvormig ontwerp en men zegt dat de dragen zodoende altijd een stukje Suriname bij zich draagt. Daarnaast is Piet Piet goud vaak van een hoge gehalte goud dan de meeste Nederlandse sieraden. Ook kunt u met Surinamese sieraden bij ons terecht. Wilt u weten wat voor bedrag het u oplevert? Kom snel langs bij ons op kantoor met uw gouden piet piet. Voor een goud inkoop Amsterdam kantoor bent u bij ons op het juiste adres.

 

Piet Piet gouden sieraden verkopen

Ruw goudklompje verkopenNa het ontvangen van de mondelinge taxatie beslist u uiteraard zelf of u wilt overgaan tot het verkopen van uw gouden piet piet. De overdracht en financiële afhandeling kan gelijk plaatsvinden in een beveiligde omgeving aan onze balie. Afhankelijk van het uit te keren bedrag, krijgt u het geld in contanten mee of maken wij het bedrag over naar uw eigen bankrekening. Wij werken veilig, betrouwbaar en snel zodat u het geld direct kunt gebruiken voor zaken of aankopen waar u wel wat aan heeft. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op uw geld bij het verkopen van uw piet piet. Snel uw piet piet verkopen voor geld kan bij ons inkoopkantoor.

 

Gouden nugget verkopen

Gouden nugget verkopenHeeft u een nugget gevonden in de natuur of gekocht van een goudmijn. Voor het verkoop van uw gouden nugget zoekt u natuurlijk een specialist. Zilver Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met het inkopen van gouden nuggets direct uit de natuur. Zo een goudklompje kan u veel geld opleveren. Over de hele wereld worden er gouden nuggets gevonden. De grootste gouden nugget dat tot nu toe is gevonden in Alaska is de “Alaska Centennial Gold Nugget”. Deze werd gevonden in 1998. Met een gewicht van ruim negen kilo is het niet bepaald een kleine nugget. Maar er zijn grote gouden nuggets gevonden in de wereld. De grootste gouden nugget ter wereld is in Australië in op 5 februari 1869 gevonden. Deze heeft de naam “Welcome Stranger” gekregen met een gewicht van 78 kilogram. Helaas is deze gouden nugget omgesmolten. Ook de twee na grootste gouden nugget met een gewicht van 69 kilogram, de “Welcome Nugget”, ook gevonden in het jaar 1869 is omgesmolten. Omgerekend naar de goudwaarde van de dag van vandaag zijn de twee grootste gouden nuggets meer dan 3 miljoen Euro per stuk waard. U heeft waarschijnlijk een nugget van een kleinere formaat die u wilt verkopen. Ook kleine nuggets van een gram wordt door ons ingekocht. Kom langs bij ons kantoor om uw gouden nugget te verkopen. Gouden nuggets inkoop is namelijk ons specialisme. 

 

Surinaamse piet piet goud verkopen

Inkoop Piet Piet Goud

Wilt u ook uw Piet Piet goud verkopen in Amsterdam? Bezoek onze winkel zonder afspraak tijdens onze openingsuren en maak kennis met onze inkoopexperts. Vergeet niet uw geldige legitimatiebewijs mee te nemen, wij zijn wettelijk verplicht deze te registeren en wij hebben deze altijd nodig om u te kunnen uitbetalen. Kom bij ons langs en ontdek hoeveel wij u vandaag voor uw Piet Piet / nugget goud mee kunnen geven! Betaling gebeurd direct nadat u akkoord gaat met ons geboden bedrag. Dit kan in contanten of via een bankoverboeking. Zo hoeft u niet onnodig te wachten op uw geld. Zilver Goud Amsterdam is daarom ook uw goud inkoop kantoor.

Scroll naar boven