Inboedel Opkoper Amsterdam

Een inboedel verdelen is nooit een makkelijke opgave. Vaak gaat het om waardevolle items die verdeeld moeten worden over meerdere erfgenamen. Sieraden, horloges en zilverwaar vertegenwoordigen een hoge waarde, maar zullen in de meeste gevallen nooit meer gedragen of gebruikt worden. U zoekt daarom een betrouwbare inboedel opkoper Amsterdam.

Inboedel Opkoper AmsterdamWaar vindt u een inboedel opkoper Amsterdam?
Bij Zilver Goud Amsterdam helpen wij regelmatig klanten die zilver of goud uit een inboedel hebben verkregen. Vaak hebben onze klanten geen idee hoeveel dit in totaal gaat opleveren en zijn zij blij verrast wanneer wij de waarde van de inboedel kunnen taxeren. Onze experts bekijken alle meegenomen objecten zorgvuldig en toetsen het goud, zilver en ander edelmetaal op echtheid en kwaliteit. Deze service is 100% gratis en verplicht u tot niets.

Inboedel opkoper Amsterdam: altijd een eerlijke prijs
Goud en zilver wordt altijd ingekocht aan de hand van actuele edelmetaalkoersen. Zo bent u verzekerd van de beste inkoopprijs. Maar let wel op: hierdoor is het bedrag die wij bieden voor de inkoop van uw inboedel is beperkt geldig. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen wanneer de koersen in de tussentijd stijgen of dalen.

Directe uitbetaling
Wij begrijpen dat u graag verder wilt met het regelen van alle nodige zaken. Daarom betalen wij u direct voor de items die wij van u inkopen. In de meeste gevallen kan dit contant aan u worden meegegeven. Wanneer het uit te betalen bedrag hoog is, of wanneer u het geld liever op uw rekening wenst te ontvangen, dan betalen wij u per bank uit. Voor de inkoop en uitbetaling hebben wij altijd een geldige legitimatiebewijs van u nodig. Dus vergeet niet uw paspoort of Nederlandse rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning mee te nemen.

Wat kopen wij in?
Als inboedel opkoper Amsterdam kopen wij onder andere de volgende items van u in:
Sieraden
Merkhorloges
Gouden Munten
Zilveren munten
Massief zilver bestek
Miniaturen

Bezoek ons direct en zonder afspraak om te kijken hoeveel uw inboedel waard is.