Techno Marine

TechnoMarine inkoop
Het luxe horlogemerk TechnoMarine is in 1997 opgericht. Waterdichte polshorloges van een uitstekende kwaliteit: met dit merk weet u wat u in huis heeft. De collecties worden geïnspireerd door de marine en wereldsteden. Vanwege de grote vraag naar TechnoMarine horloges kunnen we uw exemplaar voor een hoge prijs overnemen. Hierbij ontvangt u vooraf een gratis en vrijblijvende taxatie. Voor een snelle afhandeling werken we met cash uitbetalingen of via de bank.

 

Waarde van TechnoMarine horloge
Het merk staat bekend om zijn Zwitserse kwartsuurwerk, maar het bevat ook een aantal Aziatische onderdelen. Vooral de waterdichtheid is een geliefd onderdeel. Bij een tweedehands horloge spelen het model en de staat een belangrijke rol. Ondanks dat we u de beste inkoopprijs bieden, taxeren we het horloge vooraf. Alleen zo kunnen we u een eerlijke prijs voor het horloge geven.
Benieuwd hoe onze taxatie werkt? Het taxeren gebeurt binnen een beveiligde omgeving. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken, de taxatie is klaar terwijl u wacht. Hiervoor brengen we geen kosten in rekening.

 

Het hoogste bod voor uw horloge
Zilveren Goud Amsterdam heeft meer dan 20 jaar ervaring met de inkoop van luxe horlogemerken en (merk)sieraden. Hierdoor kunnen we u altijd de hoogste prijs bieden. Na taxatie ontvangt u dan ook een vrijblijvend bod. Bent u tevreden over de door ons geboden prijs? Bij onze Techno Marine inkoop service zorgen we voor een snelle afhandeling. Met een cash uitbetaling staat u zo weer buiten. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen, we zijn wettelijk verplicht hiernaar te vragen. Ook voor goud inkoop, zilver inkoop of grote merk sieraden inkoop kunt u bij ons terecht.

 

TechnoMarine inkoopOver Zilver Goud Amsterdam
We stralen graag betrouwbaarheid uit. Daarom controleren we alle aangeboden horloges op Stopheling. We gaan zorgvuldig met uw gegevens om en geven deze nooit aan derden door. Onze centrale ligging is zeer goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Bekijk de contactpagina en ontdek alles over de locatie en openingstijden. Ontvang vandaag nog de beste prijs voor een TechnoMarine inkoop en breng een bezoek aan Zilver Goud Amsterdam.

 

Let op bij het verkopen van uw TechnoMarine horloge!

Op dit moment worden er geen TechnoMarine horloges ingekocht door Zilver Goud Amsterdam. Het heeft daarom ook geen zin om met uw TechnoMarine horloge langs te komen bij onze inkoopkantoor. U kunt wel met de volgende horloges terecht bij ons:
Audemars Piguet inkoop
Breitling inkoop
Cartier inkoop
Panerai inkoop
Rolex inkoop

Techno Marine inkoop

Scroll naar boven