Raymond Weil

Raymond Weil horloge inkoop
Het merk Raymond Weil behoort tot een van de laatste Zwitserse familiebedrijven die luxe horloges maken. Het bedrijf is door Raymond Weil zelf opgericht in het jaar 1976. Heel opvallend is dat dit merk is ontstaan in een periode van crisis in de horloge industrie en daarbij heeft de oprichter een vrij groot risico genomen. Raymond Weil horloges werden echter een succes en zijn te herkennen door hun elegante en verfijnde ontwerpen.

 

Raymond Weil inkoop

Raymond Weil inkoop voor de beste prijs
De originele verkoopprijs van een Raymond Weil horloge ligt zo’n beetje tussen enkele honderden tot duizenden Euro’s. Uw dames of heren horloge van dit merk kunt u direct verkopen in onze winkel. Bij een horloge inkoop zullen wij uw uurwerk altijd van een eerlijke en vakkundige taxatie voorzien, zodat u zelf kunt beslissen of u deze van de hand wilt doen. Onze ervaren horlogespecialist heeft oog voor het model, staat en kwaliteit van de horloge.

 

Direct en contante uitbetaling
Bij een Raymond Weil inkoop is een taxatie is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wanneer u akkoord gaat met de door ons geboden prijs, zorgen wij een snelle uitbetaling. In de meeste gevallen kunnen wij u contant geld meegeven. Indien door u gewenst, en wanneer het om een hoog bedrag gaat, wordt de transactie voltooid via een overboeking naar uw bank. Wij zijn wettelijk verplicht om uw gegevens te noteren aan de hand van een geldig legitimatiebewijs. Zorg daarom dat u deze bij u heeft. Voor de inkoop dient u ouder dan 18 jaar te zijn.

 

Bezoek Zilver Goud Amsterdam

Raymond Weil verkopenWij zijn zeer centraal gevestigd in de hoofdstad en zijn hierdoor goed te bereiken met openbaar vervoer, auto of fiets. Onze locatie en openingstijden treft u op de contactpagina. Heeft u vragen over de inkoop van Raymond Weil uurwerken? Neem contact met ons op of kom gerust bij ons langs.

 

 

Let op bij het verkopen van uw Raymond Weil horloge!

Op dit moment worden er geen Raymond Weil horloges ingekocht door Zilver Goud Amsterdam. Het heeft daarom ook geen zin om met uw Raymond Weil horloge langs te komen bij onze inkoopkantoor. U kunt wel met de volgende horloges terecht bij ons:
– Blancpain inkoop
– Breitling inkoop
Patek Philippe inkoop
– Rolex inkoop
– Tudor inkoop 

 

Raymond Weil inkoop

Scroll naar boven