Longines

Longines horloge inkoop
In 1832 werd het Zwitserse horlogemerk Longines opgericht. Dit merk staat vooral bekend om de pilotenhorloges. Ook de dames- en heren polshorloges zijn erg populair. Maak kennis met onze horloge inkoop te Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van luxe merkhorloges met of zonder papieren. Onze gratis taxatie brengt u snel op de hoogte van de waarde van uw bezittingen.

 

Longines inkoopLongines horloge verkopen Amsterdam
Bent u in Amsterdam en van plan uw Longines horloge te verkopen? Loop dan zeker binnen bij onze Longines inkoop service. Onze centrale vestiging is zeer goed bereikbaar. Met de originele doos en papieren kunnen we u de hoogste prijs bieden. Hiermee concurreren we sterk met andere inkopers.
Wilt u het horloge verkopen zonder doos of papieren? Ook dit is bij ons mogelijk. De waarde ligt dan wat lager, toch weten we zeker dat u tevreden bent over ons bod.

 

Longines inkoop: gratis taxatie en snelle cash betaling
Met meer dan 20 jaar ervaring taxeren we uw horloge snel en vakkundig. Onze taxatie is en blijft gratis en geldt voor alle luxe merkhorloges en overige luxe sieraden. U ontvangt van ons een vrijblijvend bod. Bent u tevreden over de door ons geboden inkoopprijs? Binnen onze beveiligde omgeving nemen we het horloge van u over. Voor een snelle afhandeling ontvangt u van ons een cash uitbetalen. Heeft u dit liever niet?, dan kunnen we het geld ook op uw bankrekening overschrijven. Zilver Goud Amsterdam zorgt voor een snelle afhandeling. Niet alleen voor horloge inkoop kunt u bij ons terecht ook voor sieraden inkoop. Heeft u oude sieraden die u weg wilt doen van goud of zilver of van een grote merk? Neem deze dan ook gelijk mee en wij taxeren deze geheel kosteloos voor de inkoop.

 

Longines verkopenLocatie en openingstijden
Bij de opening van onze inkoopvestiging hebben we gekozen voor een centrale ligging. We vinden het belangrijk dat we zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Op onze contactpagina vindt u meer informatie over onze locatie.
Een afspraak maken is bij ons niet nodig. Tijdens openingstijden zijn we beschikbaar voor taxatie, inkoop en al uw vragen. We adviseren u om bij voorkeur de originele doos en papieren van het Longines horloge mee te nemen. Ook zijn we verplicht om naar uw legitimatiebewijs te vragen.

 

Let op bij het verkopen van uw Longines horloge!

Op dit moment worden er geen Longines horloges ingekocht door Zilver Goud Amsterdam. Het heeft daarom ook geen zin om met uw Longines horloge langs te komen bij onze inkoopkantoor. U kunt wel met de volgende horloges terecht bij ons:
Breitling inkoop
Cartier inkoop
Chopard horloge inkoop
Panerai inkoop
Tudor inkoop 

 

Longines inkoop

Scroll naar boven