Corum

Corum horloge inkoop
Het horlogemerk Corum bestaat sinds 1955. Schitterende uurwerken van Zwitserse kwaliteit, daar kunt u van op aan. Heeft u een Corum horloge en wilt u deze verkopen? Laat deze gratis en vrijblijvend taxeren door Zilver Goud Amsterdam. Binnen onze beveiligde omgeving regelen we de taxatie, inname en cash uitbetaling. Maak kennis met onze centrale ligging en uitstekende inkoopservice.

 

Waardebepaling Corum horloge
Corum staat bekend om de World Series of Poker horloges uit 2007. Daarnaast brengen ze bijzondere dames- en herenhorloges op de markt. Alle horloges van dit merk hebben een hoge waarde. Het maakt hierbij niet uit of u een exemplaar uit de collectie Golden Bridge, Admiral of Heritage heeft. Met behulp van onze gratis taxatie bepalen we de exacte waarde. Hierbij kijken we naar de staat en het design.

 

Cash betaling binnen een beveiligde omgeving
Na taxatie doen we een vrijblijvend bod op het horloge. We hanteren hoge inkoopprijzen. Zo bent u verzekerd van het beste bod op uw Corum horloge. Na akkoord van uw kant gaan we over tot inname van het uurwerk. Binnen onze beveiligde omgeving ontvangt u een cash uitbetaling. We bieden ook de mogelijkheid om het geld op uw bankrekening over te laten schrijven.
Heeft u de originele doos en papieren van het horloge in bezit? We vragen u dit altijd mee te nemen. Alleen zo kunnen we u de hoogste prijs bieden. Heeft u de doos en papieren niet in bezit, dan is dit uiteraard geen probleem. Ook dan bent u met het horloge welkom. Horloge inkoop van Corum en andere merken zoals Rolex, Breitling en Cartier.

 

Bekijk onze locatie en openingstijden
Wij van Zilver Goud Amsterdam hebben voor een centraal gelegen locatie gekozen. Zo kunt u ons goed bereiken. In afspraak maken is niet nodig, tijdens openingstijden kunt u altijd bij ons terecht. Bezoek onze contactpagina en ontdek de locatie en openingstijden. Komt u voor onze Corum inkoop service of om andere sieraden te verkopen? Neem dan altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

 

Let op bij het verkopen van uw Corum horloge!

Op dit moment worden er geen Corum horloges ingekocht door Zilver Goud Amsterdam. Het heeft daarom ook geen zin om met uw Corum horloge langs te komen bij onze inkoopkantoor. U kunt wel met de volgende horloges terecht bij ons:
Breitling inkoop
Cartier inkoop
Panerai inkoop
Rolex inkoop
Tudor inkoop 

 

Corum inkoop[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven