Woningontruiming Amsterdam

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Goud gevonden bij een woningontruiming?
Wanneer u bij een woningontruiming Amsterdam goud vindt, bent u bij ons aan het juiste adres om dit in te wisselen voor geld. Regelmatig helpen wij klanten die bij het leeghalen van een woning oud goud en zilver aantreffen. Soms is dit in relatie tot een erfenis, maar vaak treffen mensen onverwachte items aan waar ze geen raad mee weten, uit de mode geraakte sieraden of zilverwaar en bestek bijvoorbeeld. Wanneer u goud en zilver bij ons inlevert, ontvangt u altijd direct geld.

Woningontruiming AmsterdamInkoop goud bij een woningontruiming Amsterdam
Wij begrijpen dat u niet elke dag goud en zilver verkoopt. Bij een woningontruiming zijn er bovendien veel andere zaken die aandacht vereisen. Daarom helpen onze experts u graag verder en hoeft u bij ons geen afspraak te maken om langs te komen. Alles wordt direct in onze winkel geregeld. Uw meegenomen objecten zulle wij zorgvuldig bekijken en wij toetsen uw goud, zilver en ander edelmetaal op echtheid en kwaliteit in uw bijzijn. Met onze professionele apparatuur kunnen wij dit testen terwijl u wacht.

Woningontruiming Amsterdam: altijd een eerlijke prijs
Goud en zilver wordt altijd ingekocht aan de hand van de meest recente edelmetaalkoersen. Zo bent u verzekerd van de meest actuele inkoopprijs. Het bedrag die wij bieden voor de inkoop van uw erfenis is beperkt geldig. Mocht u nog even de tijd willen nemen om over het bod na te denken, houd dan wel rekening mee dat wij ons bod mogelijk aan moeten passen mocht de goud- en/of zilverprijs in de tussentijd stijgen of dalen.

Goud woningontruimingWij betalen u direct uit
In de meeste gevallen kunnen wij het bedrag contant aan u meegeven. Wanneer het uit te betalen bedrag hoog is, of wanneer u het geld liever op uw rekening wenst te ontvangen, dan betalen wij u per bank uit. Voor de inkoop en uitbetaling hebben wij altijd een geldige legitimatiebewijs van u nodig. Dus vergeet niet uw paspoort of Nederlandse rijbewijs, ID-kaart of verblijfsvergunning mee te nemen. Deze registratie van uw gegevens is wettelijk verplicht. Let wel op dat deze dan nog geldig is wanneer u bij ons langskomt met het goud of zilver uit uw woningontruiming.

Wat kopen wij in?
Wij kopen onder andere de volgende objecten van u in:
Sieraden
Goudbaren
Zilveren munten
Zilver bestek
Miniaturen
Merkhorloges

Het goud en zilver uit een woningontruiming verkoopt u bij ons in de winkel in Amsterdam. Kom direct bij ons langs om te kijken hoeveel deze kostbaarheden waard zijn.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll naar boven