Goud Verkopen Delft

Zoekt u een betrouwbaar adres voor goud verkopen Delft omgeving? Waarom niet uw goud inwisselen bij de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is uw inkoopspecialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw kostbaarheden.

Delft goud verkopenGoud verkopen in Delft? Bij ons altijd hoge prijzen.
Heeft u nog oud goud in huis? Kapotte of ongedragen sieraden in de la? Deze items zijn geld waard dus laat ze thuis geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag bij ons in. Overweegt u om met uw goud naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste inkoopprijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een ervaren inkoper. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en expertise. Bovendien werken wij met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs kunnen geven.

Vandaag uw oud goud verkopen
Goud verkoopt u niet elke dag. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het inkoopproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Het begint met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u ons zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle objecten mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets.

Wij betalen u direct uit
Na een gratis taxatie kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld op uw bankrekening of contant wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek onze winkel
Benieuwd hoeveel wij voor uw kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Delft komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Delft

Scroll naar boven