Goud verkopen Ceintuurbaan

Zoekt u een goud inkoper in Amsterdam? Kom dan uw goud verkopen aan de Ceintuurbaan in stadsdeel De Pijp. Een bezoek aan de winkel van Zilver Goud Amsterdam laat u kennismaken met de expertise van echte vakmensen. Kom vandaag zonder afspraak bij ons langs voor een gratis goud taxatie. Het maakt dan niet uit of het goud stuk is of een gehele gouden munten collectie is. Voor goud verkopen Amsterdam bent u bij ons aan de Ceintuurbaan Amsterdam op het juiste adres. Buitenom wordt er ook door ons zilver, merksieraden en merkhorloges ingekocht. Zo kunt u bijna al uw waardevolle sieraden bij ons verkopen als u daar vanaf wilt.

 

Wij zijn ruim twintig jaar de inkoopspecialist
Goud verkopen Ceintuurbaan

Wist u dat wij de eerste inkoopwinkel zijn om zich te vestigen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam? Ruim twintig jaar helpen wij klanten hun oud goud in te wisselen voor geld. Vaak gaat het om sieraden die uit de mode zijn geraakt, geërfd zijn, of niet meer gerepareerd kunnen worden. Hoe dan ook blijven deze items waardevol en kan het interessant zijn om uw edelmetaal voor een mooi bedrag te verkopen. Goud verkopen in Amsterdam doet u aan de Ceintuurbaan. Gouden sieraden, gebruiksvoorwerpen en ook gouden munten kunt u bij ons aanbieden. Denk hierbij een gouden tientjes inkoop, gouden American Eagle inkoop of gouden Maple Leaf inkoop. Heeft u zilveren munten? Neem deze dan gelijktijdig mee.

 

Laat uw sieraden door ons taxeren

Verkopen Goud CeintuurbaanKiest u om goud te verkopen, kies dan voor de inkoper met ervaring en vakmanschap. Dit begint met een vakkundige taxatie van uw sieraden inkoop, merkhorloge inkoop of andere kostbaarheden. Deze dienst bieden wij u gratis aan en kan direct gebeuren in onze winkel op de Ceintuurbaan. Om hier gebruik van te maken, komt u tijdens onze openingsuren langs met de items die u wenst te verkopen. Wij zullen uw kostbaarheden zorgvuldig bekijken en taxeren op waarde aan de hand van de meest actuele goudkoersen. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan ontvangt u direct geld op uw bankrekening of contant in de hand.

 

Goud verkopen aan de Ceintuurbaan Amsterdam

Ceintuurbaan Goud VerkopenVoordat u naar de Ceintuurbaan komt, is het belangrijk om het volgende te weten: ook wanneer u niet van plan bent om uw goud direct te verkopen aan ons is het van belang dat u alle objecten aan ons kunt laten zien; een toetsing op echtheid en karaatgehalte is onderdeel van de inkoop. Zo levert 18 karaat goud inkoop meer op dan 14 karaat goud inkoop. Dit komt doordat in 18 karaat goud meer goud zit dan 14 karaat goud. In 18 karaat goud is 75% van de legering goud en bij 14 karaat goud is dit 58,5% goud. Sieraden waar goud in zit kunt u aan de Ceintuurbaan, Amsterdam, verkopen. Hier wordt dan het goudgehalte bepaald. Daarnaast dienen wij elke goud inkoop te registreren aan de hand van uw geldig legitimatiebewijs. Neem daarom altijd uw paspoort of Nederlands ID mee wanneer u naar de winkel komt. Wij hebben dit nodig om u uit te betalen. Uitbetaling kan direct contant of via de bank.

 

Bezoek goud verkopen Ceintuurbaan

Ontdek de waarde van uw oud goud tijdens een bezoek aan ons adres. Een afspraak maken is niet nodig. Kijk voor de route en onze openingstijden op het contactpagina. Goud verkopen aan de Ceintuurbaan Amsterdam gaat snel en discreet. Wij werken in een beveiligde omgeving met meer dan 20 jaar ervaring. Zo kunnen onze experts u precies vertellen wat uw goud waard is.

Scroll naar boven