Goud Verkopen Aalsmeer

Zoekt u een betrouwbaar adres voor goud verkopen Aalsmeer omgeving? Waarom niet uw goud verkopen bij de inkoper met ruim twintig jaar ervaring in het vak? Zilver Goud Amsterdam is inkoopspecialist op het gebied van goud, zilver, sieraden en luxe horloges. Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor uw kostbaarheden.

Aalsmeer goud verkopenOud goud verkopen is makkelijk en snel
Oud goud in huis? Kapotte of ongedragen sieraden in de la? Deze items zijn geld waard dus laat ze geen stof vangen en wissel uw edelmetaal vandaag in voor geld. Overweegt u om met uw goud naar de plaatselijke juwelier te gaan? Weet dan wel dat zij u niet altijd de hoogste inkoopprijs kunnen bieden. Kies daarom voor zekerheid door in zee te gaan met een expert. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring.

Uw goud verkopen in Aalsmeer? Bij ons altijd hoge prijzen
Dat u niet elke dag uw goud verkoopt, begrijpen wij als geen ander. Daarom doen wij er alles aan om het inkoopproces zo makkelijk mogelijk te maken. Het begint allemaal met een bezoek aan onze winkel. Zo kunt u onze winkel zonder afspraak bezoeken binnen onze openingstijden. U neemt alle items mee die u wenst te verkopen zodat onze experts deze op waarde kunnen taxeren. Wij vragen hiervoor geen vergoeding en deze service verplicht u tot niets. Bovendien werken wij uitsluitend met de meest recente goudkoersen, waardoor wij u altijd een hoge, eerlijke prijs voor uw goud kunnen geven.

Direct geld voor uw goud en sieraden
Na onze gratis taxatie kunnen wij u direct uitbetalen. U kiest zelf of u het geld contant of op uw bankrekening wenst te ontvangen. Wij werken wij volgens de wetgeving. Dit betekent dat wij verplicht zijn om uw identiteitsbewijs te vragen en om uw gegevens op te nemen in onze administratie voordat wij u kunnen uitbetalen. Neem daarom uw paspoort, Nederlandse rijbewijs of verblijfsdocument mee wanneer u onze winkel bezoekt.

Bezoek ons vandaag
Wilt u weten hoeveel wij voor uw kostbaarheden kunnen geven? Kom gerust en zonder afspraak langs op ons adres. Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Aalsmeer komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Goud Verkopen Aalsmeer

Scroll naar boven