Zilver Verkopen Zoetermeer

Wat te doen met oud zilver? Denkt u aan verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zilver verkopen Zoetermeer is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Waar kunt u zilver verkopen in Zoetermeer?
Waarom uw zilver verkopen aan ons? Door in zee te gaan met een ervaren zilverinkoper in plaats van uw plaatselijke juwelier heeft als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar.

Uw zilver verkopen aan de specialist
Wij begrijpen dat u niet elke dag oud zilver verkoopt. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen.

Zilver verkopen: wat kunt u inleveren?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een leeuw of een zwaardje zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat massief zilver niet magnetisch is, kunt u bij twijfel dit thuis testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, maakt ons niet uit. Van zilveren munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Oud zilver verkopen zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen met uw zilver. Onze inkopers staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u uit te kunnen betalen.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Zoetermeer komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Zoetermeer

Scroll naar boven