Zilver Verkopen Woerden

Bent u in het bezit van oud zilver en weet u hier geen raad mee? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zilver verkopen Woerden is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste prijs. Kom vandaag bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Waar kunt u zilver verkopen in Woerden?
Het kiezen voor een ervaren zilverinkoper boven de plaatselijke juwelier heeft als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Uitbetaling gebeurt ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en u kunt gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor makkelijk, betrouwbaar en snel.

Oud zilver verkopen aan de specialist
Waarom uw zilver verkopen aan ons? Dat u niet elke dag uw zilver verkoopt, begrijpen wij heel goed. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit houdt in dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel vrijblijvend; u kiest zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij oud zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen in handen.

Wat voor soort zilver kunt u bij ons inleveren?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een afbeelding zijn van een leeuw of een zwaardje gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat massief zilver niet magnetisch is, kunt u bij twijfel dit thuis testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, maakt ons niet uit. Van munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Zilver verkopen zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze specialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u uit te kunnen betalen.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Woerden komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Woerden

Scroll naar boven