Zilver Verkopen Wassenaar

Heeft u oud zilver om te verkopen? U bent bij ons aan het goede adres! Zilver verkopen Wassenaar is voor iedereen weggelegd die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag nog bij ons langs voor een gratis zilvertaxatie en directe uitbetaling in cash.

Oud verkopen in Wassenaar?
Waarom kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar.

Oud zilver verkopen aan de specialist
Waarom uw zilver verkopen aan ons? Wij begrijpen dat u niet elke dag oud zilver verkoopt. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen in handen.

Wat kunt u inleveren?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een leeuw of een zwaardje zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat massief zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, is niet belangrijk. Wij kopen alles van u in: van munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Zonder afspraak uw zilver verkopen
U hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Onze zilverspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om de inkoop te voltooien.

Bezoek ons
Onze inkoopwinkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Wassenaar komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Wassenaar

Scroll naar boven