Zilver Verkopen Nieuw-Vennep

Heeft u oud zilver om te verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zilver verkopen Nieuw-Vennep is voor iedereen weggelegd die oud zilver wenst in te wisselen tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag bij ons langs voor een gratis taxatie en directe uitbetaling in cash.

Oud zilver verkopen in Nieuw-Vennep?
Waarom uw zilver verkopen aan ons? Door in zee te gaan met een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar.

Uw zilver verkopen aan de zilverspecialist
Wij begrijpen dat u niet elke dag oud zilver verkoopt. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een gratis taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel vrijblijvend; u kiest zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij oud zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen in handen.

Wat kunt u inleveren?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een leeuw of een zwaardje zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835”(2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat massief zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, maakt ons niet uit. Wij kopen alles van u in: van munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Kom langs zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze inkoopspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u uit te kunnen betalen.

Bezoek ons
Onze inkoopwinkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Nieuw-Vennep komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Nieuw Vennep

Scroll naar boven