Zilver Verkopen Heemstede

Heeft u zilver dat u niet meer gebruikt en geen raad mee weet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zilver verkopen Heemstede is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Oud zilver verkopen in Heemstede?
Waarom zou u kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling direct, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel snel, makkelijk en betrouwbaar.

Verkoop uw zilver aan de specialist!
Zilver verkoopt u niet elke dag en dit begrijpen wij. Daarom kunt u bij ons rekenen op kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw zilver verkopen begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld direct.

Wat voor zilver kopen wij van u in?
Alle soorten massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een afbeelding van een zwaardje of een leeuw zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat massief zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, is niet belangrijk. Wij kopen alles in: van munten en zilverbaren tot serviezen en zilver bestek.

Kom zonder afspraak langs
Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Onze inkopers staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u te kunnen uitbetalen.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Heemstede komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Heemstede

Scroll naar boven