Zilver Verkopen Egmond

Oud zilver verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zilver verkopen Egmond is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag nog bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Waar kunt u oud zilver verkopen in Egmond?
Waarom kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Uw zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar.

Verkoop uw zilver aan de zilverspecialist!
Dat u niet elke dag oud zilver verkoopt, begrijpen wij heel goed. Daarom kunt u bij ons rekenen op kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw zilver verkopen begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen in handen.

Wat kopen wij van u in?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een afbeelding van een zwaardje of een leeuw zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835”(2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, is niet belangrijk. Wij kopen alles van u in: van munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Kom direct en zonder afspraak langs
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze zilverspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en gaan gelijk voor u aan de slag. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om de inkoop te voltooien.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Egmond komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Egmond

Scroll naar boven