Zilver Verkopen Breukelen

Wilt u oud zilver verkopen? U bent bij ons aan het goede adres! Zilver verkopen Breukelen is een uitstekende optie voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Waar kunt u oud zilver verkopen in Breukelen?
Waarom kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling ter plaatse, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Uw zilver verkopen gaat hierdoor heel makkelijk, snel en betrouwbaar.

Verkoop uw zilver aan de specialist!
Wij begrijpen dat u niet elke dag oud zilver verkoopt. Bij ons kunt u rekenen op onze kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Het begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van uw zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld meteen in handen.

Wat kunt u bij ons inleveren?
Massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een afbeelding van een zwaardje of een leeuw zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. In welke vorm uw oud zilver inlevert, is niet belangrijk. Wij kopen alles van u in: van zilveren munten en baren tot serviezen en zilver bestek.

Loop binnen zonder afspraak
U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen. Onze zilverinkopers staan voor u klaar tijdens openingsuren en gaan gelijk voor u aan de slag. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om u te kunnen uitbetalen.

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Breukelen komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Breukelen

Scroll naar boven