Zilver Verkopen Aalsmeer

Oud zilver in huis dat u niet meer gebruikt en geen raad mee weet? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zilver verkopen Aalsmeer is weggelegd voor iedereen die oud zilver wenst in te leveren tegen de beste inkoopprijs. Kom vandaag nog bij ons langs voor een gratis taxatie van uw zilver en directe uitbetaling in cash.

Aalsmeer zilver verkopenWaar kunt u zilver verkopen in Aalsmeer?
Waarom zou u kiezen voor een ervaren zilverinkoper in plaats van de plaatselijke juwelier? Dit heeft voor u als grootste voordeel dat wij uw altijd een actuele zilverprijs kunnen bieden. Bovendien gebeurt uitbetaling direct, in contanten als u dat wenst, en kunt u gewoon langskomen tijdens onze openingsuren. Oud zilver verkopen gaat hierdoor heel snel, makkelijk en betrouwbaar.

Oud zilver verkopen aan de specialist
Wij begrijpen dat u niet elke dag uw zilver verkoopt. Daarom kunt u bij ons rekenen op kennis en ervaring en staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. Uw zilver verkopen begint met een taxatie. Dit betekent dat wij alle meegebrachte voorwerpen zorgvuldig bekijken, toetsen op echtheid en precies wegen om de waarde van het zilver te bepalen. Dit gebeurt direct en in uw bijzijn en deze dienst is geheel kosteloos. Hierna kiest u zelf of u de verkoop wenst voort te zetten of niet. Wanneer wij zilver van u inkopen, ontvangt u het geld direct.

Wat kopen wij in
Alle soorten massief zilver kunt u direct aan ons verkopen. Massief zilver wil zeggen dat een voorwerp volledig van zilver is gemaakt en dus niet verzilverd. Echt zilver is te herkennen aan zilverkeuren. Dit kan een afbeelding van een zwaardje of een leeuw zijn, gepaard met “925” (1e gehalte zilver), “835” (2e gehalte zilver) of “Z1”of “Z2”. Omdat echt zilver niet magnetisch is, kunt u dit thuis ook vooraf even testen met een magneet. Van munten en baren tot serviezen en zilver bestek, wij kopen alle vormen van zilver van u in!

Uw zilver verkopen direct en zonder afspraak
Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om langs te komen. Onze zilverspecialisten staan voor u klaar tijdens openingsuren en kunnen u gelijk helpen. Het is belangrijk dat u alle zilver meebrengt naar de taxatie, ook wanneer u nog niet zeker weet of u het wilt verkopen; aan de hand van foto’s of omschrijvingen kunnen wij geen waarde bepalen. Daarnaast hebben wij altijd uw geldige legitimatiebewijs nodig om de inkoop te voltooien

Bezoek ons
Onze winkel is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto wanneer u uit Aalsmeer komt. Kijk op onze contactpagina voor de route en openingstijden.

Zilver verkopen Aalsmeer

Scroll naar boven