Zilver Inkoop Zoetermeer

Uw oude zilveren objecten en sieraden inleveren tegen directe uitbetaling? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Zoetermeer. Maat waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, inclusief bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver ZoetermeerHeeft u een zilver inkoop Zoetermeer nodig?
Door veranderingen in de mode en tijdrovend onderhoud is veel zilver de laatste jaren uit de mode geraakt. Voor veel mensen is de keuze om hun zilver te verkopen dan ook snel gemaakt. Overweegt u dit ook? Bezit u bijvoorbeeld massief zilver bestek of een zilveren theeservies, dan heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag voor u op. Benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

Altijd direct geld
Bij ons kunt u rekenen op onze snelle taxatie service. Deze wordt u gratis aangeboden en u hoeft geen afspraak voor te maken. U bezoekt ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo toetsen en wegen wij uw zilver in uw bijzijn zodat wij u meteen kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: altijd hoge, actuele prijzen
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Zoetermeer
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Zoetermeer komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Zoetermeer

Scroll naar boven