Zilver Inkoop Zaandam

Direct geld voor uw oude zilveren objecten en sieraden? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Zaandam. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw oud zilver, inclusief bestek, sieraden, munten en baren.

inkoop zilver ZaandamZilver inkoop Zaandam nodig?
Vanwege veranderingen in de mode en het tijdrovende onderhoud is zilver uit de mode geraakt en is de keuze om oude zilveren voorwerpen te verkopen snel gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver bestek of servies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

Direct geld voor uw oud zilver
Bij ons kunt u rekenen op onze snelle en bovendien kosteloze taxatie service. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u zonder afspraak bij ons langskomen. U bezoekt ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: altijd hoge, actuele prijzen
Wij werken met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Zaandam
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen oud zilver, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Zaandam komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Zaandam

Scroll naar boven