Zilver Inkoop Wassenaar

Zoekt u naar het adres voor betrouwbaar zilver inkoop Wassenaar? Overweeg dan een bezoek aan de inkoopspecialist! Bij Zilver Goud Amsterdam kiest u voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal. Zo kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals bestek, sieraden, munten en baren

inkoop zilver WassenaarZilver inkoop Wassenaar nodig?
Tegenwoordig is veel zilver is uit de mode geraakt. Het past niet meer in een modern interieur en zilverwerk vraagt bovendien veel onderhoud. Daarom besluiten steeds meer mensen hun oud zilver in te wisselen voor geld. U ook? Wanneer u bijvoorbeeld massief zilver in de vorm van bestek of een thee- of koffieservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan waardevol zilver. Benieuwd hoeveel dit oplevert? De specialisten van Zilver Goud Amsterdam vertellen het u graag.

Breng een bezoek aan de ervaren zilver inkoper
Bij ons kunt u rekenen op een zorgvuldige en snelle taxatie service. Deze bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Wilt u de verkoop voortzetten, dan betalen wij u direct uit.

Zilver inkoop: uitsluitend actuele prijzen
Omdat wij uitsluitend met de meest recente zilverprijzen werken, kunnen wij u altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs bieden. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Weet u niet zeker of uw object echt van zilver is gemaakt? Dit kunt u zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het nog niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek ons vanuit Wassenaar
Wij treffen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen. Ongeacht het bedrag van de inkoop, hebben wij altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien.

Hier is onze winkel
Niet alleen oud zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij van u in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Wassenaar komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto.De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Wassenaar

Scroll naar boven