Zilver Inkoop Soest

Een eerlijke prijs voor uw oud zilver en sieraden? Dan zoekt u het adres voor zilver inkoop Soest. Dus waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u direct terecht met al uw oud zilver, inclusief bestek, zilveren munten en baren.

Inkoop zilver SoestHeeft u een zilver inkoop Soest nodig?
Door veranderingen in de mode en tijdrovende onderhoud is zilver de laatste jaren uit de mode geraakt en is de keuze om oude zilveren voorwerpen te verkopen snel gemaakt. Wanneer u bijvoorbeeld een massief zilveren bestekset of theeservies bezit, heeft u al een behoorlijk gewicht aan zilver en dat levert bij elkaar toch een mooi bedrag op. Benieuwd hoeveel uw zilver waard is? Laat deze items kosteloos taxeren voor de inkoop door Zilver Goud Amsterdam.

Altijd direct geld voor uw zilver
U kunt uiteraard rekenen op onze snelle en kosteloze taxatie service. Om hier gebruik van te maken, kunt u zonder afspraak binnen onze openingstijden bij ons langskomen. U neemt de items mee die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw zilver waard is. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: hoge, actuele prijzen
Wij werken altijd met de meest recente inkoopprijzen zodat wij u een hoge, eerlijke prijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt zilver is? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het niet zeker weet, mag u altijd even langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Soest
Wij verwelkomen u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier is onze winkel
Niet alleen voor oud zilver inkoop kunt u bij ons terecht; goud, sieraden en luxe horloges kopen wij ook van u in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Soest komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Soest

Scroll naar boven