Zilver Inkoop Schiphol

Direct geld voor uw oud zilver? Dan bent u op zoek naar het adres voor zilver inkoop Schiphol. Waarom niet kiezen voor de inkoper met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van edelmetaal? Bij Zilver Goud Amsterdam kunt u bij ons terecht met al uw zilveren voorwerpen, zoals bestek, sieraden, munten en baren.

Inkoop zilver SchipholU zoekt een zilver inkoop Schiphol
Tegenwoordig is veel zilver is uit de mode geraakt. Zo heeft zilverwerk veel poetswerk nodig of past het niet meer binnen een modern interieur. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen besluiten hun zilver te verkopen voor geld. Wanneer u bijvoorbeeld een zilveren theeservies of massief zilver bestek in uw bezit heeft, is dat al een behoorlijk gewicht aan zilver wat bij elkaar toch een mooi bedrag oplevert. Bent u benieuwd hoeveel uw oud zilver waard is? Laat deze items dan kosteloos taxeren door de specialisten van Zilver Goud Amsterdam.

Direct geld voor uw oude zilver
U kunt rekenen op onze snelle taxatie service. Bezoek ons met de items die u wilt verkopen en wij gaan gelijk voor u aan de slag. Zo wordt uw zilver getoetst en gewogen in uw bijzijn waarna wij u kunnen vertellen hoeveel uw oud zilver waard is. Deze dienst bieden wij kosteloos aan en u kunt zonder afspraak bij ons langskomen op hier gebruik van te maken. Wenst u de verkoop voort te zetten, dan betalen wij u direct in contanten uit.

Zilver inkoop: hoge, actuele prijzen
Wij werken uitsluitend met de meest recente zilverprijzen zodat wij altijd een hoge, eerlijke inkoopprijs kunnen bieden voor uw edelmetaal. Let op dat wij alleen massief zilver kunnen inkopen; verzilverde objecten vertegenwoordigen geen zilverwaarde. Twijfelt u of uw object echt van zilver is gemaakt? U kunt dit zelf testen met een magneet (zilver is niet magnetisch!) of ga op zoek naar een zilverkeurteken. Wanneer u het niet zeker weet, mag u altijd langskomen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Bezoek de zilver inkoop vanuit Schiphol
Wij zien u graag binnenkort in onze winkel. Voordat u uit huis vertrekt, vergeet niet uw geldig paspoort of Nederlandse legitimatiebewijs ook mee te nemen; wij hebben altijd uw identiteitsbewijs nodig om de transactie te voltooien en te kunnen uitbetalen.

Hier vindt u onze winkel
Niet alleen zilverwaar, maar ook goud, sieraden en luxe horloges kopen wij in. U bereikt ons heel eenvoudig wanneer u uit Schiphol komt, zowel met openbaar vervoer als met de auto. De route en onze openingstijden treft u op onze contactpagina.

Zilver inkoop Schiphol

Scroll naar boven